Nn20 Son adet tarihine göre 6+0 ama doktora ilk bugün gittiğimde doktor vajinal usg de göremedi kese nede bebek göremiyorum dedi beta 178 cıktı baktığımda 4 hafta gibi denk geliyor ama yinede görülmesi gerekmez miydi başka doktora mı gitsem acaba o mu göremedi
Ysm20 Nn20 son adete göre 6 haftalık olabilir ama geç döllenme olmuştur muhtelen çünkü beta 6 haftaya göre çok düşük.Beta 4.000 leri bulursa kesin görülür.Yani şuan görünmemesi normaldir diye düşünüyorum
Ceyda76 Nn20 kese beta 5000 üzeri olunca görünüyor .Ikı güne bır kan verıp değerlere baktırıp öyle gdın görünür kese
Frht-cnss Nn20 eğer kan değeriniz düzgün artıysa geç döllenmedir muhtemelen kontrol ettiniz mi iki günde bir yüzde altmış arttı mı 6 haftaya göre beta çok düşük
ada00 benim betam 199du ve 5 haftalık olmam gerekiyordu ama aynı dediğiniz gibi doktor ne kese ne bir şey gördü geç döllenmedir
Nn20 ada00 çok ilginç geldi doktorun söyleme şekli yani bişey var ama damar mı kese mi anlayamıyorum dedi, ilk hamileliğimde beşinci haftada kese gördük ama bugün hiç bişey garip hissettim bende adete göre altı hafta oldugu için heraşde geç döllenme
Alymus Nn20 benimde aynı şekildeydi 172 çıkmıştı 2 gün arayla kan tahlili yaptırdım yükseldikçe 2 hafta sonra görünmüştü kese 6. Haftada
Nn20 Alymus hay allah ben hep altıncı haftayım diye hesapladım simdi dört cıkınca iki hafta daha nasıl beklıcem heycan yaptım 😥ilk gebeliğimdede beşde görmüştük gerçi
Ceyda76 edaa1402 ıkız benim ondan 5 bın üzeri çağrıldım keselerı görmeye kime de sorsam öyle gıdınce gordu