excitedmom- Bebek odası yapan hanımlar yatak odasına yaniniza da ayrı anne yani beşik aldınız mı nasıl ürünler tercih ettiniz bu konuda fikir verirseniz çok sevinirim teşekkürler 🌸
uraz_ve_annesi- excitedmom- yaptım evet yatak odama küçük anne yanı beşik aldım gündüzleri odasında uyuyor gece yatak odamızda
nur34_ excitedmom- cocuk odasina fazla esyalari koymustum utu masasi camasirlik bir kac yatak gibi onlari bosalttim bugun oda yapicaz diye odasi olucak ama besigi yatak odama koyucaz sepet besik tercih ettik biz bu sekilde kuzum
Sevvl excitedmom- evet yaptım tanımada anne yanı bir komşu verdi 3 aya kadar yatırıp odalarına alıstıracagım
KeremikoBayky excitedmom- ben oda yaptım bambu beşiği odasında benim yatak odama anne yanı özellikli park yatak aldık ayrı ama elzem değil yani birinden biri fazla
cns__ excitedmom- oda yaptık ama park yatak aldık. Hem anne yanı hem odasında onu kullanmayı düşünüyoruz.
femme excitedmom- oda yapicaz allahin izni ile yanıma da portatif ufak sallanan besikleriklerde almayı düşünüyorum hatta Letgo dan Bile bakabilirim uygun bisi alirim zaten gündüz odasında uyur geceleri rahat etmek için 3 5 ay yetet
Nurr_22_22 excitedmom- yapmadım hem küçük bebeğe gerek görmedim hem de fazladan odam yok zaten belli zaman bizle yatacak