Gizem1_ 32+1 haftalık gebelikte bebeğin kilosu 1757 dedi doktor normal mi sizlerin kaçtı bu dönemlerde
bendiyebiriii Gizem1_ ultrason ölçümü ile burdaki gününüz birebir mi? Haftasına uygun diyip geçiyor mu yoksa kafası şu hafta şu gün gibi ayrıntı veriyor mu acaba doktorunuz?
Svrisnm Gizem1_ bunları neden doktorunuza sormuyosunuz. İnternete girseniz orda da ortalama kilolar yazıyor zaten ☺️
Buse-ozdmr Gizem1_ normal canım bu kilo haftaya göre benim 2 hafta öndeydı o haftada 2300 dü ama senin gayet normal ☺️
Gizem1_ bendiyebiriii herşey haftasıyla uygun bir problem yok ama bazı kişilerin bu haftalarda kiloları daha yüksek oluyor bı nevi tatmin olmak için soruyorum yani 🌸🥰
Sevl Svrisnm herkes soruyor tatmin olmak için benimde sorasım geliyor çok gibi yada az gibi düşününce internet pek tatmin etmiyor çünkü doktorda moral bozmamak için normal diyip geçiştirir genelde 😊
bendiyebiriii Gizem1_ yok yok neden sordunuz manasında sormadım direkt haftası çıkıyor mu onu merak ettim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Asli2023 Gizem1_ o haftalarda doktorum 1700 yada 1800 gr olması gerek demişti.. biz 2hafta önden gidiyordu gelişimi 2300gr di