Mahsati Annede olan stresi, olumsuz duyguları, üzüntünü bebek ne kadar hiss eder? Çokmu etkiler bebeği, nelere neden olur? Hamile kaldığım günden stress içinde yaşıyorum, çok fazla şeyler yaşadım, şimdi 8 aylığız, o kadar üzülüyorumki böyle olmasına
3babymom Mahsati tabiki hisseder doğunca da huzursuz bı bebek olur üzmeyin kendinizi Hiç bı sey icjn değmez bebeginizi düşünün
Sevvl Mahsati etkiliyormus huzursuz huysuz bir bebek oluyormuş ama bende sizin gibiyim kızlarım basıl olcak bilmiyorum 🤷♀️
Fatosbulut Mahsati bende öyleyim stres gerginlik her şey var rıh halime de yansıyor beziyorum her şeyden çok yansıyor bence ve doğumdan sonra da sıkıntısını çekerim gibi geliyor
guzelanne01_ Mahsati canım ben çok huzursuzdum hamileliğimde ama şahıssal değil kızımda kanamalı bir gebelik geçirdim bu yüzden sürekli ağlıyordum ve huzursuz gergindim kızımda öyle malasef😢
3babymom Mahsati evet tabiki haklısınız sizi anlıyorum insanın en güzel döneminde uzulmesi daha kötü Allah yardımciniz olsun
guzelanne01_ Mahsati gebelik süreci canım günlük durmadan 6 ay herrgün kanamam oldu sonrsıda erken doğum tehlikesiydi
Fevehan Gizem53 abartsaydı biraz daha manyakmıdır nedir.. bişey olmaz ne olacak herkesin karekteri farklı oda farklı karakterde bir insan olarak doğacak. Sağlık açısından stres bize zararlı bebeğin sağlığına etki etmez en fazla biraz huzursuz olur. Ama keşke elimizde olsa da hiç stres sıkıntı çekmesek.. ALLAHa emanet olsun yavrularımız🤲🏻
guzelanne01_ Mahsati amin canım teşekkür ederim rabbim seninde yardımcın olsun kızım büyüdü şimdi çok şükür 12 yaşında oldu ikinciye gebeyim 17 haftalık bu yüzden ne olursa olsun zorlada olsa mutlu olmaya çalışıyorum☺️
guzelanne01_ Mahsati gergin canım sürekli sıkılgan ve mutsuz bi çoçuk malasef😢Biraz karekterinde var birazda genetik ve tabiki hamilelikteki durumda etkiliyor ee ailede anneanne babannede şımartıyor bunlarda etken 🤷🏻♀️
Mahsati guzelanne01_ Anladım, bence iyi bir psikoloğa gidile bilir Allah her kese, sizlere de kolaylık versin
guzelanne01_ Mahsati psikologluk durum yokki canım ortada çoçuğun kendi karekteri herşeye bir bütün bakmak gerekli Sende büyütürken dikkat edersin mesala kızımda ben tuvalet promblemi yaşamadım gittiğim evde kendi evimizde hiiç birşeye dokunmaz Bezi erken bıraktı Emme promblemi yapmadı çataldık kaşıktır motor becerileri tamdı aksiliğinide alttan alarak güzel konuşarak tolere etmeye çalışıyorum şuanın bebekleri ve z kuşağı çok farklı hissediyor ve yaşıyor
Mahsati guzelanne01_ anlıyorum, doğrusu stressden hamişliğin güzelliğini yaşamadan bitirmekdeyim, negatifliyimi size fazla yansıtmak istemem ama öyle bir haldeyimki ruhen ölü gibiyim, tüm bunlar bitsin istiyorum
ilkanneyim06 Kolik bir bebek oluyolar diye duymuştum benim genel olarak sakin geçti ama çok ağladığım zamanlarda oldu ailem ve eşimin ailesi yüzünden insanız kimse bebeğine zarar vermek istemez ama o kadar insani duygularında önüne geçemiyor insan