Rabia_kk Merhaba arkadaşlar sezaryen sonrası ne yenip içilmeli narkozu atmak için ve bir de genel mi yoksa spinal mi daha iyi
Busbusu Rabia_kk spnal oldum çok güzel geçti çok şükür gorumcem kayısıyi robottan geçirip komposta yapmsti hastanede büyük tuvaletimi yapmıştım bide sıvı tükettim bı kaç gün göbek fln kalmadı dümdüz oldm😀
Fatmaakoglu Rabia_kk kafein iyi geliyor nescafe iç bol bol ben vücuttan atamadım çok icmemistim diye bir hafta boynuma vurdu etkisi bır hafta oturmadim habire acil serum bebeğimi bir hafta uzanarak emzirdim
uraz_ve_annesi- Rabia_kk genel oldum çook rahattım uyanınca falan hiç ağrı hissetmedim annem kayısı kompostosu getirmişti ondan içtim gazı da kolayca çıkardım çorba tarzı şeyler daha iyi oluyor kabızlık olmaması için
Dark Rabia_kk sade kahve, ikisi ucu bir arada olmasin, direk sade sert olsun Spinal tavsiye ederim, hiç baş bel ağrım olmadı, doğumdan sonra birkaç gün başınız yukarıda uzanın tam yatmayın baş agiriniz olmaz Bol bol su için
Busbusu Rabia_kk spinal olsanız daha iyi bnce spinal olunca ağrı yavas yabas geliyo kanama için elini fln soktu karnıma bastı sadece dokunmayı hissettim uyuşuk oldugum icjn ama genel olsaydım uyusk olmicaktim
Fatmaakoglu Rabia_kk yok Hayir çok adını bilmiyorum belden uyusturdular uyaniktim ama çok kötüydu doktor bu durum bazen olabiliyor dedi sezeryani bilmedim ama boyun ağrısı mahvetti bir hafta sonra oturup bebeğimin yüzüne bakabildim
Rabia_kk uraz_ve_annesi- ayy çok sevindim bunu duyduğuma çünkü ilk doğumum belden uyuşma ile oldu ve şuan genel ya tedirgin oluyorum bı sorum daha var cevap verirseniz çok sevinirim ameliyat öncesi aç kalma süreniz ne kadar oldu ve dayanabildiniz mi ben uzun süre aç kalinca midem kaziniyor
uraz_ve_annesi- Rabia_kk valla gece 12den öğlen 12ye kadar aç kaldım ama gram açlık hissetmedim gerginlikten ve serumdan 9da yatışım yapılmıştı ve asla aç kalabilen biri değilim bende en çok nasıl aç kalıcam diye düşünüyordum ama hiç düşünmeyin aklınıza bile gelmiyor 😂
Rabia_kk uraz_ve_annesi- bunu duyduğuma çok sevindim korkuyordum naparim diye uyanma süreniz ne kadardi biraz fazla sormuş gibi olmayım çünkü çevrem de soracak kimse yok 🙈
Rabia_kk Dark aksine ilk doğumum spinal oldu ve bel ağrısından ne çekiyorum o yüzden doktor genel önerdi
uraz_ve_annesi- Rabia_kk yok yok sorabilirsin tabiki ben odaya geldiğimde uyanıktım hemen ten teması yapıldı emzirdim kendimdeydim iyice uyanınca ağrı hissettim falan yazmışlardı burda ondan korkuyordum benim hiç ağrım olmadı 6 saat sonra ayağa kaldırdılar çok rahat kalktım yürüdüm hafif başım döndü o da normal yani 😂
Fatmaakoglu Rabia_kk onu özellikle mi istiyorsunuz öyle bı hakkınız oluyor mu ama yinede ne bilim o anları görmek daha güzel sanki bilemiyorum
uraz_ve_annesi- Rabia_kk inşallah ameliyata nasıl girersen öyle uyanırsın sakin ol dua oku bol bol rahatlatır seni ben ebeme söylemiştim çok stresliyim diye beni uyutana kadar elimi tuttu sağolsun