Edessanr Merhaba hanımlar sizinde yaşadığınız gebelik belirtilerini benimle paylasırmısınız ? Galiba hamileyim ve halsizlik başladı
Anneolacak Albatros3501 uyku hali var miydi sizde ? 8+2 ye geldim hala uyku hali yok millet kafasini kaldiramiyormus saskinim
Muhsineaaydgr Edessanr canım bazı durumlar da hiçbir belirtisi olmaya biliyor benim olmadı mesela tesadüf öğrendim
Aylnn Edessanr benm cok fazlasıyla belim agrımıstı ve hep uyuyordum 5.haftada da bulantı ve kusmalarım başlamıstı
ftmnrt valla benim ilk belirtim ağız tadımın değişmesi olmuştu, son adet tarihim 26 temmuz 21 ağustos kurban bayramı günü kalabalık ortamda herkesle aynı ekmeği ayranı yiyip ictigim halde bana cok acı geliyordu ikisi de herkese soruyodum tadına baktırıyodum o derece. tabi o zaman hamile oldugumu bilmiyodum ilk belirtimin o oldugunu da sonradan anladım, ağız tadım da hic düzelmedi zaten hala bozuk 😅😅
Edessanr Anneolacak halsizlik var sürekli öğlen 2 3 de zor uyanıyorum ve ara sıra kasık ağrılarım oluyor + sürekli idrara çıkıyorum su tüketmediğim halde 😔
Albatros3501 Anneolacak aa evet o vardı öğlen uykusuna yatmaya başlamıştım ama uzun sürmemişti haftalarca falan yaşamadım yani halsizlik gibi bişeydi...
Daisyy Benim adet olacakmışım gibi kasık ağrım oldu. Onun dışında halsizlik. Ama bunların hamilelik belirtisi olduğunu anlamıyorsun tabi. Adet olacağım sanıyorsun. Adetten 2 hafta sonra benim belli belirsiz bulantım ve baş dönmem başladı. Ama artık hamile olduğumu biliyordum zaten
gul_bahar Edessanr benimde öyle şuan bugün kan testi verdim yarin sonuç cikicak hayırlısı olsun hakkımızda
Oznr Edessanr 36 haftaya geldim hareketleri olmasa hamileyim demem. Baslarda da öyleydi zaten surekli doktora gidiyordum bisey mi oluyor diye ne mide bulantisi ne halsizlik hiçbirini yasamadim. Eger olacaksa belirtiniz 2 aylikken falan baslar herhalde
Mutlulugummm 8.haftamdayım yeni yeni midem bulanıyor bazı seylere ama göğüs hassasiyetim gittikçe artiyo
ebru23 Edessanr ne gibi ben 4 -5. haftalardayken sık idrara cikma vardi gece yataktan kalkip gidiyodum bide uyku cok bastirmisti ki ilk ogrendigimde yazdi yazin uyunmaz aslinda ama hem gece hem gunduz uyuyodum.
IlaydaOrhanKopuz Edessanr benimde ayaklarım çok üşümüştü ve uykuya çok düşkündüm İlk zamanlar 8. Haftadan sonra geçti
Edessanr IlaydaOrhanKopuz geç kalkıyorum gün içinde halsizim ama uyumaya vaktim olmuyor yeni evliyim kaçarak evlendim ve 25 kasımda düğünüm var hamile bir gelin olucam inşallah tekrar düşük yapmam düğün telaşı yüzünden