• Gebelik
  • Şişkinlikmi yoksa kilomu bu?Çıldırcam bi bakın

Kızlar nasılsınız?Ben bu kilo isini hic cozemedm ya 22 haftalik gebeyim.Daha düne kadar 3 kilo almışdım gayet normal besleniyorm hic asiri yemiyormm.59la gebe kalmisdim 62ydim bugün tartiya cikiyorm 64.9 geldi 65 yanii şaşırıp kaldim boyle seymi olur bir gecede insan 2-3 kilo alinirmi?Ya bu nasil bişey anlamadım kilomu,sumu,siskinlikmi gazmi ne bu?Benim haftalarda olanlar kac kilo aldiniz?Kabizlik sorunum var ve şişkinlikde var bagirsaksa dpktora gitdigimde demisdi.Niye boyle oluyor aglicam resmen yaa 22 haftada 5 kilomu aldimm simdi ben bu omu demek?Yoksa bu baska biseymi bir gecede nasil 2 kilo alinir ya😭😭😭😭Biri beni aydinlatsin nolur benim gibi olan varmii birden bire kilosu artan?

Papiiii, başlığı Şişkinlikmi yoksa kilomu bu?Çıldırcam bi bakın olarak değiştirdi.

Papiiii tatlım ödemdir o emin ol. O gün cok tuzlu tatlı yediysen vücut su tutmuştur.. Bi kaç gün takip et normale döner.

Yesim52 yani evet tatli yedim.Tatli derken snickers yedim bir tane,bir tutku yedim,birtanede benim o yedim.Acaba ondanmi yaa😔😔Kabizlik sornumda var.Gebericem sinirden

Papiiii korkutmak istemem ama bende dikkat ettiğim hâlde bir anda 8 kilo birden almistim elim ayağımda şişlik oluyodu 26 haftalıkken kontrole gittiğimde doktora söyledim ani kilo ve el ayağım şiş diye oda bazı testler istedi ve tansiyon yüksek çıktı idrarda protein kacagi çıktı 30 haftalıkken doğum yaptım preaklamsi yüzünden sizde tereddüt ederseniz eğer hemen doktora danışın erken teşhis her zman iyidir

Papiiii emin ol ondandır.kabızlığın varsa da kefir tüketmeni öneririm çok etki ediyo.ayrıca doğal probiyotik olduğu için bebeğe de cok faydalı..

Gskader canim ben hep kan ve idrar testi veriyorum her gitsigimde doktor aliyor.Bu zmaana kadar gayet normal kilo alimim yani düne kadar 3kilo almisdim 22 haftaya gore cok guzel dedi doktoe ve herküsde oyle dedi.Ama bir gevede oyle olmasi korkdum ama bakicam eger boyle artarsa odem deilse gecmezse ayni kiloya donmezsem doktora soylicem.Ben kanda bisey cikmiyo temiz,idrarda ama enfeksiyonum var sadece.İlac aliyorm.Tansiyonada hep bakuyo normal.El ayagimda sislik yok zaten noyle baksan 3 kilomu bile almis gibi gozukmuyorm kaldiki bir gecede 2kilo almam normal degil.Sislik odemdir bence ama gecmezse mutlaka doktora belirtixem

Papiiii onlar da cok iyi onları da tüketiyorum ben.. Bayaa iyi geliyo. Ben de de şişlik kabızlık oluyo ikisinin faydasını cok gördüm

Yesim52 ondan alip kullanuyim canim iyisimi ben sade kefir icemiyorm midemi bulandiriyo o iyi geliyor diyorsan aliyim ondan sen kac haftaliksin?Sende kilo nasil?

Papiiii kefiri ben de meyveli içiyorum en sevdiğim içim marka oldu. Ben yarın 38 hafta oluyorum 52 ile başladım suan 62 kiloyum. Ama tabi kilo kişiye göre değişir. Ben kendimi cok kasmadım. Canımın istediği herşeyi yedim. Ama tabiki az az abartmadan. Bol bol su tüketmek cok faydalı. Bazı dönemlerde aşırı iştahım açılıyodu o dönemlerde örneğin o saatte acıkmam imkansızsa su içtim. Mesela o dönemlerde yemek yedikten yarım saat snra hiç bişi yememiş gibi hissediyodum ama yeni yediğim için su içiyodum o bastırıyodu beni..

Papiiii el ayakta şişkinlik yoksa sıkıntı yok idararda poratein falan istemediyse de tansiyon da normalse sıkıntı yok benim el ayak sisiyo deyince falan onları istemisti

Yesim52 canim benim haftada sen kac kiloydun?Cok guzel almışsım gayet uygun.Canim benim doktoeum cok guzel kilo artimin fazlada degil dedi 22 haftaya gore 3-4 kilo gayet iyi demisdi ama bkyle olmasi beni korkuttu canım.Çey bende o senin dedigin gibi su ana kadae hic acikma hissi olmadi yaa istahimda acilmadı.Yani su haftaya kadar ne yediysem yedikten sonraa hazmsizlik oldu şimdide yiyorm ama yedikten sonra davul oluyorum resmen gecelero cok fena oluyorm ama vitaminler aliyoem diye yemek yemem lazim açkarnina olmaz.Yani herseyde yuyorum yemek olarak secmuyorm ama yani abartmuyorm sabah aksam elim agzimda degil(((

Gskader yok canim hic oyle el ayakda sislik yok zaten bu kilo aldigimida kenarsan baksan hic anlamazsin bile et degilki sanki et yokk.Anlamadım ödemdir diye dusunuyorm su an icin ama takip edicem

Papiiii evet takip et yinede Allah sağlıklı bir sekilde evladiniysana bağışlasın inşallah 🤲🤲

Papiiii 57 hamile kaldim 75 de dogum yaptim 4 gun sonra 12 kg verdim suan 62 de kaldim 3 ay oldu bir anda alip basini gidiyo odem oluyor canim