Aylnn Kızlar 22+2 yim ben hala aktif bi hareket hissetmiyorum ya arada bi pıt pıt oluyor burda okuyorum bu haftalarda dısardan belli oluyor uykumdan uyandırıyor diyenleri bnm oglum cokmu tembel acaba👶☺️😟
Msalbyrk Aylnn bu durum neye göre degisiyor acaba 🤔 bnm kzm beni gecelri uytmyo sbahn köründe tekme atyo uyaniom yani .. dogdgnda da geceleri uyumycak heralde dyom😒
svmeybgl Aylnn benimde öyleydi hissetmediğim olurdu 😊 gönlünüzü ferah tuttun büyüdükçe dışarıdan hissedeceksiniz
Aylnn Msalbyrk benim sadece ufak pıt pıtlarım var oda sürekli degil arada sen ne güzel tekmelerıyle uyanmaya baslamıssın bende beklıyorum bakalım cnm bnmki tembel bıraZ☺️
bsraikra Aylnn cnm bnmde oyle ikinci gebeligim olmasina ragmen bnde bazen hissediyrum bazen hissetmiyirum bnde 22 haftam doldu mesela iki gundur hissetmiodum bgn pit pit hissettim korkma normal sanirim
Polo Aylnn aklımda birçok isim hem var hem yok 😀 Bide isim analizine taktım. Ya ilk yada son harf , sesli harf olsun istiyorum. Yok olmuo
Polo Aylnn 17+0 ım. İsim bulucam da hani öyle sevsem seslensem die derdim :) Tam bi anksiyeteliyim 😀 Aklıma gelen her isimden , aklıma hep bir kişi geliyor. Ondan isim koyamıyorum .
Eda_mustafa Aylnn canım o kişiden kişiye değişiyor. Herkesde farklılık gösterebiliyor. Bende 22+2yim gündüzleri tık yok gece yatınca başlıyor. Yüksek ses olduğu zaman irkiliyor sanırım o zaman oluyor. Ama endişelencek bişi yok kimisi 26. Haftada bile çok belirgin hissetmiyor.
CansuCaTurkmen Kişiden kişiye değişiyor o canım bazıları çok erken hissediyor ama genel 20-21 den sonra başlıyor hissetmeye. Bende erken hissetmeye başladım ama beni uyutmamasının sebebi çok sert hareketi değil hareketlerine daha alışmamış olmam uykumun hafif olması, en küçük dürtmesinde uyanıyorum.
Ceylanarc Aylnn 22+5 haftalık oğlum olucak benimde çok hareketli özellikle geceleri sabahta uyusam bile hareketleriyle uyanıyorum kişiden kişiye degişebilir bi doktora danışın isterseniz