Shryrydn 2 gundur kendimi iyi hiss etmiyorum. 20 hafta 4 gunluk hamileyim. Bebeyimin aktıv hareketleri yoktu zaten, ara sıra pıt pıt bi şey hiss ediyodum 2 gundur oda yok. Bazen kalbim hızlı carpıyo. Cok merak ediyorum bi şeymi oldu diye. 10 gun once doktordaydım her wey yolundaydı😣 şimdi gidemiyorumda (kocam bu aralaz fazla meşkul olduğu için) bebeyim yawiyomu aceba diye duwunuyorum, akintimda oluyo. Bu aralar biraz fazlalaşdı ( beyaz koyu kıvamda) bunlar normalmi?😔
ipeksln Shryrydn en yakın sağlık ocağına gidin hastaneye yada kliniğe muayeneye gidemiyorsanız sağlık ocağında kalp atışlarını dinlersiniz, en azından içiniz rahatlar😔
Basakaya Shryrydn cok normal hatta bebek gelisiminde bile yazıyordu bu donem akıntılar artacak diye. Uzulmeyin bende 18 haftaligim dediğiniz seyleri yaşıyorum aynen 2 gn once doktordayim her sey yolunda 🤗
ipeksln Shryrydn onu bilemiyorum , sizin rahat olmanız önemli tabi ama böyle sürekli kafanızda o düşünceler varsa içinizin rahatlaması gerek
Shryrydn Basakaya yaaaaa valla sena sıkı sıkı sarılasım var. İyi ve gercek bi şey duymak istiyodum. Cok tewekkur ederim canım
Shryrydn ipeksln ben ilk hamileliyımde husrana uğradıgım icin içimde o korku var😞 o yüzden cok fazla duuwunuyorum
Basakaya Shryrydn gittiginizde haber verin olur mu gonlunuz ferah olsun Allaha emanet minnacik can onlar kolay kolay durduk yere birsey olmaz canim benim 🤗💕💕👼🏻
ipeksln Shryrydn Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏 kendinizi rahat bırakın dua edin 🙏🙏 annelik şimdiden çok zor ☺️ Ama sonu güzel olacak inşallah 😘