Laliinnvanilya Kızlar 24+2 haftalık oldum hala karnım küçücük doktor gelişimi de gayet güzel diyor ama hala minik görünüyoruz görenler şaşıyor sizin kaç haftadan sonra tam anlamıyla büyümüştü karnınız :(
Merve_tna Laliinnvanilya benim ilk hamileliğimde karnım hep küçüktü son günüme kadar son zamanlarda biraz büyümüştü ama ben memnundum en azından rahat hareket edebiliyodum iç karnın büyüktür 🥰
Sacmalama_engiinn Laliinnvanilya bundan sonra yavaş yavaş büyür karinin 3. Trimesterde çok belli olmaya başlıyor canım karının büyümesiyle bebeğin gelisimiyle alakası yok
efeninannesiii_ Laliinnvanilya 27 28 haftadan sonra bir anda çıkıyor zaten. Önemli olan sağlıklı olması karnında çıkar ❤️
2022bebeki Laliinnvanilya Görenler 39 haftalik olduğuma bile inanmiyor. 32 den donra biraz büyüdü. Bu bir sorun değil ic karin genişliği ile alakali..emin olun büyüdükçe zorlanırsınız şimdiden çok daha iyi
Linabebek1 32 haftalığım hala küçük kimse inanmıyor önden bakınca yandan biraz belli avantaj mı bilmem ama karnım çatlamadı hareketim kısıtlanmadı çok 🤣
Hilal3425 Laliinnvanilya 38+2 haftalığım hala doğru düzgün karnım yok gören 6 aylık fln diyor halbuki 7 gün sonra doğumum var :))