Kucuk_melegim Kizlar yerden birseyler almak bükülmek hamileliğin 3. Trimesterinden sonra sakıncalı mi bebek sıkışabilir mi?
Sbahcivanlarr Kucuk_melegim istesen de rahatlıkla alamıyorsun ki 😂 Ki sende rahatsız oluyorsun bir yerden sonra. Egilemiyorum ben şahsen 😂
2prensesannesiiii Kucuk_melegim kasığın ağırır ben öyle yapınca ağırıyor kasıklarım bıçak batıyor sanki 5 aylığım
annelinkoo Kucuk_melegim ben de hep öyle hissederim 😇ama o suyun icinde koruma kalkanı da var ve çok elastik olurlar onlar
Kucuk_melegim Sbahcivanlarr yani bende zor aliyorm bugun market alışverişi yaptim sepeten alip torbaya koymak beni öldurdu 37 haftaligim sonra kendi kendime dedm çocuğu eziyormuyum diye
Kucuk_melegim 2prensesannesiiii yok ağrımadi saten agrisa yapmam ama benimki döndü doğum pozisyonunda poposu mideme bastiryor ben egildikce 37 haftaligim
Kucuk_melegim annelinkoo valla iğiliyorm çocuğu zorla çıkışa iter gibi sonra aman boynu acidimi diye düşündürüyor insani kafası doğum pozisyonunda
Kucuk_melegim Gizem53 ay nebilym bugün okadar eğildim ama bacaklarim düz duruyor belimi bukuyorum bebekte doğum pozisyonunda dedm aceba eziliyormu
Udu Kucuk_melegim yapma zaten cok riskli ben camasirimi bile giyerken zorlaniyorum eşim giydiriyo karın sıkısıyo kasıklara baskı oluyo o durumda