Patricia Merhaba kızlar cumartesi yapılacak çatı muayeneme göre suni sancıyla doğumu başlatabilirim dedi doktorum. Bu şekilde normal doğum yapan oldu mu? Nasıl bir süreç bekliyor beni acaba🫣
2022bebeki Patricia Cumartesi yapildi çatı muayenem Çarşamba sanırım uygunsam suni verilecek. Annem de aynı olmuş annenin kaderi kıza 🤣 Korkmuyorum açıkçası yaşayıp göreceğim
Sinem_0618 Patricia benim o şekilde başlatıldı doğumum hiç açılmam yoktu ve sanırım buda genetik uzun süre açılmam olmadı 1 gün boyunca en fazla 4 cm açılmaya ulaştım 1 buçuk günün sonunda bi anda 8 cm açılmaya ulaştım ve artık doğuramıycam sanırım dediğim anda doğumum başladı anneminde doğumu zor olmuş ben ona bağlıyorum inşAllah siz kolay bir şekilde doğum yapar sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu
Mysngl Patricia benim yarın sabah verilecek korkyrm açıkçası benim de dolanma olmuş bugün öğrendik o yüzden artık beklemeyelim dedi doktor
girl_boy_annesi Patricia ben 2 doğumumu da Suni ile yaptım ilki 18 ikinci 2.5 saatte doğdu Kendi sancın nasıl bir şey onu bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama imkansız zorlukta bi acı çekmiyorsun🥰
Patricia 2022bebeki kız keşke annemin kaderi bana geçse çatır çatır 3 taneyi normal kendi sancısıyla doğurmuş 😂😂 bende korkmuyorum ama nasıl bişey bekliyor beni onu merak ediyorum. Herkes suni sancı çok kötü falan diyor
2022bebeki Patricia İnşallah annenize çekersiniz 🤣Ben kimseyi dinlememeyi tercih ediyorum herkesin hikayesi, acı eşiği bir değil. Zaten doğum da gül bahçesi acısız olacak değil haha her şeyi göze aliyoruz olsun bitsin kafasındaym.ben artik🤣
Patricia 2022bebeki valla o kadar haklısın ki artık dayanacak gücüm kalmadı benim oğlan çok haraketli gece iyice uyuyamamaya başladım artık çıksın gelsin modundayım inşallah sorun olmaz da cumartesi kucağıma alırım🤲🏻 sende sağlıkla kucağına al inşallah çarşamba günü🤲🏻
2022bebeki Patricia Bebek ağırlaşıyor,hareketleri büyüyor,can yakiyor artık gerçekten de son haftalar epey zorluyor insani. Rabbim ikimiz için de hayırlısını sagliklisini kolaylikla versin inşallah çok teşekkürler 🐣
Birannebebek Patricia 1 cm açılma ile yattım hastaneye 2 saate bir saate bir geliyordu sunuyu Sabah dokuzda verip ogleden sonra durdurdular kendi sqncimi düzene sokmakmis amaç bir anda yüksek bir şekilde sancı başladığı için bence insana zor geliyor vücut kademe kademe arttiyir kendisi sanciyi o yüzden alışıyor bence suniyi kestiler ama aynı sekilde sancı devam etti bir fark yok yani suniymiş dogalmis