Aysenurgngr Kızlar cumartesi akşamı sancılandım hastaneye gittiğimde 3 cm açıklık vardı 1-2 tane sancım çıktı nstde. Dünde nişanım geldi karnım ağrıyo regl sancısı gibi ama düzensiz sizce doğum ne zaman olur ? 38+2 yim bu arada
kahvekokusu_ Aysenurgngr Nişan geldikten en geç bi hafta içinde oluyo doğum . Bu hafta her an gelebilir canım . Sağlıkla kavuşun ♡
2022bebeki Aysenurgngr Nişandan en geç 1 hafta içinde bebek gelir. Sanciniz olmasa da bir gecede bile gelebilir ona takılmayın.
1anne2bebek__ Aysenurgngr nisanla suyum aynı anda geldi. Hastaneye gittim 3 cm dedi. Gece 3. Öğlen 1 de doğum yaptım
Merymklc Aysenurgngr benimde nişanım 38+3 ken geldi açılma sancı yok 39+2 olacaz 12 den sonra daha gelen giden yok
Aysenurgngr kahvekokusu_ sağolun teşekkür ederim ama geleceği yok gibi çarşamba doktor randevum var bakalım ne dicek bi an önce sağlıkla kavuşmak istiyorum artık
kahvekokusu_ Aysenurgngr gelir gelir merak etme bir hafta içinde geliyo . Bizim de çarşamba günü randevumuz var 37+0 ız bugün .
Aysenurgngr 1anne2bebek__ benimde suyum gelse iyi olcaktı nişan geldi bekliyorum prensesimi bugün bel ağrılarım arttı geceden beri bakalım
kahvekokusu_ Edanail Doğum öncesi gelen pembemsi sümüksü akıntı . Herkesten aynı renk gelmiyo kahvemsi gelen de var kırmızı da sarı da . Bu akıntıdan en geç bi hafta sonra doğum gerçekleşiyo .
Aysenurgngr Merymklc sağ salim kucağına alırsın inşallah benim bugün bel ağrım var aşırı derece bakalım neler olacak