Bilge7- Dış gebeliği olanlar nasıl farkettiniz? Benim değerim 2 günde 2 katı artmadı yarın bida test vercem 😔 hiç ihtimalim yokmu??
Gulsum41 Bilge7- bende 1 ay önce kimyasal geçirdim çok az arttı sonrasında düşmeye başladı umarım seninki artar belki bi ihtimalle artanlar oluyor
EmineDefneGokce Bilge7- ben 2 kere dış gebelik geçirdim değerim hep 2 kat arttı . Beta ile anlaşılmaz 🙏🏼
vyusala Bilge7- bende kanam ve şiddetli sağ kasık ağrısı ile diş gebelik olduğunu öyrendim beta artışı nisan 5 de 143, nisan 9 765 di
vyusala Bilge7- erken bilmen iyi olmuş iğne ile atarlar amaliyyat olmazsın bende son anda kurtuldum amliyyatdan inşallah rn kısa zamanda normal hamilelik gerçekleşir
Gulsum41 Aysll33 ilk öğrendiğimde 124 iki gün sonra 150 bir gün sonra 226 iki gün sonra 260 en son 297 cikti sonra düşmeye başladı
Bilge7- Aysll33 ilk gün öğrendiğimde 263 tam 4 gün sonra bidaha baktığımda 468 çıktı doktorum normal değil bide tam 48 saat sonra bakalım bidaha dedi yarın tekrar bakılcak iki katı artmazsa dış gebelik olabilir dedi
MerveSinan Bilge7- en az yuzde 66 artis gosterirse sorun olmuyor diye biliyorum.Benim asiri kanamam olmustu ondan suphelenmistim.Ve yanilmamistim
Bilge7- MerveSinan bende henüz kanama ve ağrı yok sadece gaz sancısı gibi bişey oluyo çok az uygulamaya göre 5+6 gözüküyorum acaba erkenmi o yüzdenmi bi belirtim yok
MerveSinan Bilge7- baya erken bence takipte kalın cok da stres yapmayın.Biliyorum cok zor ama stres de cok yıpratıyor.Saglikli bir gebelik ise zaten devam ediyor.İnsallah saglikli bir gebeliktir ☺️