Beriliko Hanımlar 24 haftalık 2. Kızıma hamileyim ilk kızım hiç göğüs ucum olmadığı için bi kezbile beni ememedi 6 ay sağıp verdim sonrasında sütüm kesildi 2.cide aynı şeyi yaşamak istemiyorum ne önerirsiniz
Selale_bati Beriliko canim gogus ucu satiliyor zaten alip kullana bilirsin bende yeni duydum bir arastir istersen
Gis Beriliko 10 cclik enjektor alin. Kapali ucunu kesin. Pistonu cikarip kestiginiz uctan gecirin. Emzirmeden hemen once meme basiniza tutup postonu cekin bitakin bi kac kez. Mene ucunu vakumlayacak cikaracak. Hemen bebegi tutturursunuz
MerveEroltekin Beriliko mrb aynı durum bnm de vardı Doğumdan önce günlük 4 5 defa lansinoh krem ile masaj yaptım yani ucunu cıkarmaya çalıştım ve etkisi oldu yani ucu çıktı suan 29 günlük bir bebeğim var ve emzirebiliyorum sizde bi deneyin derim
mucizem_0809 Beriliko enjektörün ince kısmı kesince meme ucu gircek kadar oluyo yavaş yavaş vakum yaparsanız hafiften çıkar videosunu bulursam gönderirim size
mucizem_0809 Beriliko https://www.instagram.com/p/BooyaldH0Xy/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=4xtfg144x4nn Bu kadın ebe anlatıyo yapımını 😘
Umutyorgun arzum8683 ya ip bagliyorlar bebek emdigi zaman rahat alabiliyor agzina oda ceke ceke uzatiyo..ama ise yaradigini gorduk 😁😉
Caglaaa Beriliko kuzenımde vardı aynı sorun göğüs ucu aldı ilk 3 ay onunla emzirdi şuan 4 aylık ve bebek çeke çeke çıkartmış ucunu çok büyük değil ama şuan bebek tutabiliyor göğsünü