zehraaaabb slm kızlar bebeğimi kundak yapıp yapmamajta kararsızım sizce yapıkmalı bide kaç aya kadar yapılıyo yardımcı olursanız sevinirim
Bir_tirtilannesi zehraaaabb kaç aya kadar yapılıyor tam olarak emin değilim ama kundak iyidir bebekler için öyle düşünüyorum sıkı bir kundak olmamali yarım kundak olmalı bebekler daha rahat uyuyor o şekilde
_Gunes zehraaaabb canim benim de ilk gebeligim ama 5 tane yegenim var hepsi elimde büyüdü sayilir ve hepsine kundak yapip uyuttuk gaz sancilarina da daha iyi oluyor kundak bence ve cok kipirdamadiklari icin daha rahat uyuyorlar ben uygulayacagim kesinlikle ☺️
Edafmo zehraaaabb bebekler ilk zamanlar uykuda ellerini komtrol edemedikleri için korkarak uyanırlarmış. O yüzden yarım kundak yapılmalı bence en azından gece uykularında. Ben yapacağım
esradgn123 zehraaaabb Hiç kundak yapmadım uykusunu pek etkilemedi Yirminci gününde de eldivenlerini çıkardım
hulyaakgn34- Yarı kundak yapabilirsin canım daha rahat uyuyorlar belli bi süre bebeğe bağlı yapabiliyorsun daha sonra zaten bebek istemiyor