efeninannesiii_ Binnur-cam aynısı bana da oluyor. Bazen gün içinde alev alıyor vucudum bir anda kan ter içinde kalıyorum. Muhtemelen vucut ısısı yükseliyor regl vs de olmuyoruz 🤦🏻♀️ bide 2 kişilik çalışıyor artık gün geçtikçe de zorlanıyor
Binnur-cam efeninannesiii_ mantıklı he doğru söylüyorsun bende hormonlardan diyip geçiştiriyorum işte bunada şükür Allah başka dert vermesin napalımm
Binnur-cam zeynepnur38 ben serklajlıyım çok kalkmam yasak üstümü atletimi değiştiriyorum sık sık gerçi benim sadece üst değil tüm vücut su oluyorum bacaklarım bile yani anlamadım
Binnur-cam 35-altinkalp bende hasta olmaktan korkuyorum valla ay başı bi grip oldum bir hafta çektim burnumdan geldi çok dikkat et hasta olma
35-altinkalp Binnur-cam sürekli atletimi değiştiriyorum sırtıma havlu koyuyorum inşallah olmam canım 🙏🏻
efeninannesiii_ Binnur-cam tabi canım binlerce şükür. Bakma yaptığımız yanlış bizim gibi evlat isteyen ne kadar kadın var nasip olmuyor. Bizde nazlanıyoruz şöyle böyle diye şımarıklıktan
karperisi Binnur-cam bizde 24+1 olduk 2-3 gündür saç diplerim boynum göğsüme doğru terliyor genelde son zamanlarda oluyormuş hu durum ama endişelenmeli miyim