Caglaaa Ortada daha pek birşey yok sadece bebek arabası birde 10 takım falan kıyafet aldık 3000 gitti
Benanneyim Canım sadece kişisel alışveriş şampuan kıyafet emzik biberon herşey içinde 1700 tuttu. Bebek arabası 2000 Bebek Odası 5000 Doğum da 5000 yapıcam e bide bebeğim süslerini kendim yaptım internette güzelim mum süslerin 25 tanesi için kadın 400 tl fiyat biçmişti ben hepsini oda kokusu mum çikolata şeker jardinyer seti vs 700 kendim yaptım aldım baya masraflı anlayacağın
Burcu16 Marygur hiç deme ben temmuzda almıştım sizin dediğiniz tarz sepet beşikler 400-500 falandı suan çok uçuk fiyatlar Gerçekten Bende diyorum keşke bebek arabasınıda ozaman alsaydım suan onlarda uçmuş almadıgıma pişmanım
Prensimingeliyo Marygur bütün herşeyiyle 5 bin cnm biz tamamlamadık daha eşları ama hesaplarımız göre 5 bin civarı
Marygur Neseyakut yazını 750 tl diye okumam!😂😂özel iletişime gececektim bi an senle. Evet canım ya rakamlar süper üstüne benim doğum masrafım
ZeynepSabancay Marygur sadece kıyafetlere 1000 lira ödedim. Odasıydı arabasıydı beziydi derken 10 bini buluyor.
Sakaryali54 Marygur valla bn erken dogum risknden dolayo alelacele yaptm her seyi kiyafet ve bakim olarak dyim 1000tlyi buldu.ama besik yok o hediye geldi
Marygur Sakaryali54 benimde o riskim var kaç aylıkken aldın tatlım ne zaman bakmalı erken doğum riski varsa
Seyma18 Marygur benim ve çocuğun kıyafet kişisel bakım falan 1100-1200 tl tuttu beşik 400e aldık araba daha almadık oda 1500 falan fiyatı
Gnc16 Marygur 4000 mobılyası oda yaptık 1000 lıra bebek arabası 1500 kıyafet cıvarı 700-800 kısısel bakım ıvır zıvır 100 avıze 250 halısı 350 uyku setı ekstra nevresım yastıgı dahada cıkar yanı
Dilara93 Valla ben 8-10 bin harcamışımdır garanti sadece 4 bin beşik ve bebek arabası tuttu kıyafet süsü püsü bakım ürünü fotografcısı belki fazlası vardır hatta hastane ücreti eşimle konuştuk bizde bugün 10 bin olmustur herhalde die ☺️☺️
deletedmom6295 Marygur beşik araba göğüs pompası koyafet bez kişisel bakım ürünü derecesi vb herşey 3000 lira falan tuttu. beğendiğim şeylerin sitelerdeki indirimlerini kovaladım hep ve uygun fiyatlara aldım. Allah sağlıcakla kullanmak nasip etsin
Marygur deletedmom6295 yavaş yavaş yapmalı haklısın kovalamalı. Hepsi birden zor gelicek ne zaman başlasam 4 aylık daha çok küçük
Marygur SevgiIbrahim a yok süsleme çikolata işine hiç girmiycem öyle sunumlar yapabileceğimiz kadar geniş bi çevremiz yok büyük ihtimal kocamla gidip gelicem doğuma😀
SevgiIbrahim Marygur ohh en guzelii vallahaa bende oylee isterdimm hersey stress vallahaa. En temiz git dogumunu yap gel oh miss 😍
Gulsummldr Marygur sonu yok harcamanın. Bana hediyede baya gelir diye düşünüyorum. Şu ana kadar araba kıyafetler gardolap ve ufak tefek tüm ihtiyaçlara 3000 harcamışımdır