Ipek_2017 Merhabaaa 😍 Çok sormuştum. Kimi erkek dedi kimi kız , Bugün 16. Haftam ultroson görüntüme göre tahmin yapar mısınız. Doktorumun dediğini de yazıcam . Bakalım biliyor musunuz , çünkü çok güzel tahmin yapan arkadaşlar var aramız da 💙💕🤍
3kuzuAnnesiyim Ipek_2017 erkekkk sen kızıcan artık bana kız istiosun bılıorum ama galiba kızmış sevınçlı gordum seni:)
Ipek_2017 3kuzuAnnesiyim Doktor Kıza kendini kıza hazırla dedi. 2 hafta sonra 3 lü testin var hem ona gel hem yine bakalım dedi. Ben çok sevince 5 dk daha baktı ultrosonda . Kıza hazırlan sen annesi dedi. Ne biliyimmm içim içime sığmıyor ya. Sağlıklı olsun hayırlı olsun tabi ki de . İnşallah değişmez 💕
Ipek_2017 Deletedmom_52 doktor da öyle söyledi canım 💕 ama burda değişenleri görünce tereddüt de ediyorum. 16. Haftadayuz
3kuzuAnnesiyim Ipek_2017 Allah gonlune gore versın ama benımkıne cok benzettım kı kndıme bnde kız dıodum ınsallah kndım içinde yanılırım:)
Ipek_2017 3kuzuAnnesiyim amiiiiinnn. Allah hçsağlık versin. Sonra gönlümüzdekini bizlerle hayırlı kılsın canım 💕🤍
Esrakockara5234 3kuzuAnnesiyim Canım sen ne zaman öğreniyorsun cinsiyeti merak ettim 🙊seninkinide heyecanla bekliyorum ben hee 🌸😀
Deletedmom_52 Genel de göremese tahmin etmiyor doktorlar ya bakma sen görmüştür o yalandan diyor değişebilir diye 🤣 yine de iki haftaya net olur
Ipek_2017 Deletedmom_52 evet evet 12 haftada 14 haftada hiç söylemedi. Tahmin yapmam dedi. Görürsem söylerim dedi. 16 . Haftadayuz kıza hazırlan 2 hafta sonra hem 3lü testin var hem bidaha bakarız dedi. İnşallah değişmez 💕
Ipek_2017 Fgbebek-1 devletin ultrosonu anlamak zor ama doktor 10 dk baktı. Ben de boş gördüm. Doktor da kıza hazırlan dedi. 15 gün sonra yine çağırdı . 3lütesti de varmış. Bende diyorum ama özele mi gitsem yarın kesinleşir belki diye
3kuzuAnnesiyim Esrakockara5234 20. Hafta ayrıntılı ultrasyonum var o zmn kesin öğreniriz:) dua et barı gönlümdekini biliosunuz artık ;)
3kuzuAnnesiyim Esrakockara5234 post acarım tek tek aklımda olmaz ya:) sen öğrendin mi sana cin takvımnden kız dıe baktım dıe hatrlıorum