Rabia04_09 Anneadayi0404 en iyisi ayrıntılı ultrasonu beklemek oda zaten 20li haftalarda çekiliyor ben 21. Haftamda çektirmiştim
menessare Benim 11+5 te %60 erkek ama net bisey icin daha erken dedi bakalım 12+5 te tekrar gidicem belki görür ama bence yine bu da erken
Anneadayi0404 menessare ben 12 haftada gittim dedi küçük belli değil herkese 11 de felan nasıl diyorlar
yanlisanlamaama Anneadayi0404 benim tam o haftalarda ikili testte doktor büyük ihtimalle kız demişti sonraki kontrolde de değişmedi ama ufakta olsa bir ihtimal olabilir
menessare Anneadayi0404 bilmem belki erkekse daha erken görünüyor diyorlar öyle bisey olabilir bende bilmiyorum xd
_Momtobe_ @Anneadayi0404 selam canım erkek dediyse değişmez ama kız dediyse değişir benimde ilk başta 100de 90% kız demişlerdi ama 16/17 haftamda erkek bebeğim olduğunu öğrendim 🫶🏻 sağlıkla gelsin beneğiniz inşallah
Anneadayi0404 _Momtobe_ merhaba bilmiyorum ki yüzde 80 dedi bizde bi ailecek bi süpriz hazırlamak istiyoruz eşime eşim bilmiyor o yüzden emin olmak istiyorum bende
Esma1993 Anneadayi0404 rabbim saglik versin kizmis erkekmis hic onemli degil gercekten allahim ayipsiz kusursuz saglikli sekilde dunyaya getirmeye kucagimiza alayi nasip etsin tum hamislerin🙏🙏
M2k2_i-2 Asiye6125 peki bacak arası boş VS dedi mi gösterdi mi yada bizde sizin gibiyiz de ama net erkek te demedi cumartesi gitcem bakalım daha tekrar kendi dokturms ama radyolog da büyük ihtimalle kız ama net değil dedi
Anneadayi0404 menessare karnım bile hiç yok hamile olduğum belli değil cinsiyeti çıkartmakta zor olur bence
Anneadayi0404 misirveannesi bilmiyorum ki bellide olmuyor ya biz videoya bakarken nasıl anlamıyoruz keşke bizde anlasak 😩
misirveannesi Anneadayi0404 benim oğluşun pipisi ortadaydı valla direk görmüştük 😂 kızımın hep bacagı kapalıydı
menessare Anneadayi0404 benimde karnım yok ama zayıfım yağ oranım yok doktor demekki bisey gördü ki tahminde bulundu bilemiyorum doğru bi tahmin mi zaman gösterecek sağlklı sıhhatli olsunlar da önemli olan o 🥰❤️