Edafmo Gmz5560 en pahalı kremleri de kullansanız çatlayacaksanız çatlıyorsunuz malesef. Ben bio oil kantaron yağı bebe yağı dönüşümlü kullandım doktorumun önerisiyle heeerr yerim çatladı göbeğim belim bacaklarım göğsüm harita gibi😪 ablam hiiiç bişey kullanmadı bir tane çizdiği yok vücudunda 🙄
AyseSydm Gmz5560 The body shoptan shea yağı alıp kullandım. Onu da aklıma geldikçe sürüyordum çok dikkat etmedim. Bende çatlak oluşmadı ama dedikleri gibi biraz genetik sanırım ya da yapıyla alakalı
Cayvarmiya Gmz5560 ben ilk haftalardan beri bebe yağı kullanıyorum 33 haftalığım şu an çatlak yok ama kişiden kişiye genetik olarak çok değişkenlik gösteriyormuş
Nesebasol Gmz5560 ilk gebeliğim de kullanmadığım şey kalmadı ama yine de son haftamda her yerim çatladı.Tamamen genetik.
mahirarifmomy Bünyeye göre değişiyor dendiği gibi. Lierac, Bio Oil, Çeşitli doğal yağlar kullandım yine çatladı…
Emineramazan Gmz5560 bio oil ve hipp çatlak kremi önerdiler bana da ama almadım bulamadım bulunduğum yerde yok hiç internet üzeri getrtmm lazm bnde bebe yağ bide kantaron yağı kullnytm kaşıntsını fln alyr