Merhaba,
Normalde özel takipliyim. 33+3 haftadayım şu anda. En son 31. Hafta kendi doktoruma gittiğimde başı 32 haftada gözüküyordu. Doktorum normal olduğunu söyledi. Geri kalan her şey haftasıyla uyumluydu.
Bugün yani 33+3 de devlette kontrole gittim. (Maksat orada da girişim olsun gibi) çocuğumun her yeri başka haftada. Ultrason kağıdına baktım. Başı 37, karnı 34 küsür, bacakları 35 küsür falan. Haliyle korktum bi. Doktor çok rahattı. Aksi bir şey söylemedi. Nst istedi. O da sancısız normal çıktı. Doktora dedim haftası çok mu ileride. Baktı yoo 34 haftayla uyumlu dedi. Ama benim aklıma takılan baş çevresi oldu. 37 hafta çok değil mi ya?
Yanlış ölçülmüş olabilir mi? Ya da ilerleyen haftalarda diğer yerleri ona uyum sağlayacak mı? Kafa önce mi büyüyor. Açıkçası üzüldüm ve korktum. Bu zamana kadar hiç böyle bir şey yaşamadım çünkü. Bebeğim her zaman normal ve sağlıklı aralıklardaydı.
Başına böyle bir şey gelen var mı? Doğum nasıl oldu? Bebeğin kafası büyük müydü gerçekten. Biraz rahatlatılmaya ihtiyacım var :(