Gamzekeser Kızlar bugün test verdik sonuca göre aşılama dediler. Değerler nası, değerleri böyle olan var mı bakar mısınız
2022bebeki Gamzekeser Sayısı ve morfolojisi iyi eşinizin. İleri hareket de biraz düşüklük var bence aşılama zaman kaybı ve bu degerler çok da düşük değil. Vitamin kullanıp birkaç ay o sonuca göre hareket etmenizi öneririm 🤗
white_flower Gamzekeser yumurtaya en hızlı giden sperm değeri düşük çıkmış doktorun aşılama dediyse deneyin canım birde keçiboynuzu özü bu duruma çok iyi geliyor ben eşime almıştım
Gamzekeser 2022bebeki biz de bu ay takviyelerle denemeyi planlıyoruz. 2 kez çatlatma yaptık tutmadı bu ay da olmazsa ondan sonra aşılama yapalım diyoruz
Gamzekeser white_flower evet keçiboynuzu özünü de alıp denicez bu ay. Bir de takviyeleri deneyip bekleyelim diyoruz
2022bebeki Gamzekeser Maxigo vitaminden biz çok fayda gördük. Keçiboynuzu kürü, keçiboynuzu özü,e vitamini, arı sütü bal polen,kuruyemisler ve temiz beslenme hepsini yaptık. İnşallah emeklerinizi boşa çıkmasın
Sevgi56 Gamzekeser ileri hareketliliği çok düşükte değil zaten, ddüzenli takviye alırsa bence hamile kalırsın, eşimin yüzde 1’ di doktor let plus diye bi ilaç verdi, üç ay dolmadan hamile kaldım. Sizin değerler çok daha iyi yani.
white_flower Gamzekeser Instagram da beralife sayfasından almıştım ben canım hem sen hem eşin kullanın beraber Rabbim nasip etsin en kısa zamanda mutlu haber al inşallah
Sevgi56 emir_01 testleri türkiyede yaptık doktor ilaç verdi döndük, bidahada hiç test yapmadık. Merak ettim tabi ama hamile kaldım diye gerek duymadım. Sizinde düzelir inşallah allah sanada nasip etsin.