Hllty Kızlar merhaba biraz konudan alakasız ama doğumuma 1 buçuk ay kaldı ve ben taşınıyorum. Yakın zamanda taşınan var mı özel nakliyeler çok pahalı diye sadece taşıma için bi araba ve iki adam tuttum. Tüm eşyaları kendimiz sarıp paketliycez. 25 mt pat pat aldım. Koli bulamıyorum zaten esnafta artık işi çakallığa vurmuş koli yok diyorlar galiba biriktirip satıyorlar. Satın alsam koli tane fiyatı 10 tl bi yandan gebelik bi yandan bu angaryalar. Yakın zamanda tecrübe eden varsa akıl fikir versin.
Anneadayi23 Hllty kargo firmasından koli satan alan gördüm ikinci el tabi bir deneyin şansınızı bence
pembiktavsan Hllty ben de 30 haftalık hamileyim geçtiğimiz hafta taşındım. Nakliyat şirketi ile anlaştık asansörlü taşıdılar ama hassas olanların hepsini biz koliledik. Koliyi eşim iş yerinden falan getirdi. Hassas olanları eşimle babam eve bıraktı çünkü nakliyeciler dikkat etmiyor. Size tavsiyem ailenizden destek alın ben destek aldığım halde çok yoruldum. Taşınma zor bi süreç 🥺
Ahsenveannesi Hllty 33 haftalıkken taşındım ev kirliydi başkasının temizlemesine içim elvermedi ben temizledim ve eşya peketle yerleştir eşimle tek yaptık ve kasilmam başladı ciğer gelirstirici falan vuruldu aman dikkat edin 40 haftada doğurdum ama stresli bir süreçti
Asliormanci Hllty koli bulursunuz mutlaka marketlere sorun defacto koton vs sorun hamile görüp dayanamaz verirler çalışanlar
Hllty Ahsenveannesi benimde iki gündür sancım var kasıklarımda Bebek aşağı baskı yapıyor gibi ister istemez yoruluyor insan
Btlabk Hllty koli avmlerin kutu toplama alınımı diyim oralarda oluyor sorunca vermiyorlar biz ordan almıştık avmlerin atık attıkları kolilerini attıkları yerler var geri dönüşüme gidiyor koliler biz yozgattan almıstık otopark kısmındaydı koli toplama alanı
Bly_s Hllty 31 haftalık hamileyken taşındım ailemden destek aldım ama çok zorlandım.34+5 te doğurdum kendinizi yormayın lütfen
Zeeyyy Ben de yeni taşındım, yatak odası eşyaları için ikinci el çuval almanı tavsiye ederim, makinede yıkanınca tertemiz oluyo. O zaman daha az koliye ihtiyaç duyuyosun hem