sedcak Kızlar elimde çok fazla Fas’tan gelen argan yağı var. 17 haftalığım doktor artık çatlamamak için ürün kullanın doğal yağlarda olur dedi. Elimdeki argan yağını kullanabilirmiyim daha önce hiç deneyimleyen oldu mu acaba? (Doktoruma sormayı unuttum)
Summerwine sedcak canım mantıken saça surulen bir yağ olduğu için karna sürmen pek doğru olmaz gibi geldi bana malum kılları besleyebilir.
Eceecim sedcak argan yağı uygun olmayabilir.Evinizde Hiç yoksa bebek yağı veya zeytinyağı sürebilirsiniz en azından nemli olur.
Udu sedcak extra masrafa hic girme bence kullanmadigim bi tane urun kalmadi en pahalısından en bitkiseline sonuc harita gibiyim , vucudunla ilgili bu, bebe yagi yada hindistan cevizi yagiyla nemlendir kasinmamak icin yeterli bence
2022bebeki sedcak Argan yağı göbek çevrenizi tuylendirir başka bir şeye yaramaz. Kantaron, hindistan cevizi ve bebe yağı kullandim uzun süre illa bir doğal yağ diyorsaniz
Farasc @sedcak hindistan cevizi yağı, kakao yağı,bebek yağı, zeytinyağı ve yanlış bilgilendirmek istemiyorum kantaron yagida olabilir. Ama kantorondan emin değilim…. onu bi araştırın canım