siyahinci3 Kizlar fiyatlardan dolayi hastane değişikliği oldu..Doktorum ile diyologum cok olmuyor hali ile. Ilk gecen hafta gittik ozaman 36+3 duk 2777 gr di bebek kanala girdi demisti..bugunden icin nst ye çağırmıştı nst olduk muayene bekliyorum bir hafta muayene bir hafta nst dediler..sizlerde mi öyle yapiyorsunuz yoksa her nst den sonra muayene yapiyorlarmi..acikcasi icime sinmedi kilosu kac oldu vs aklimda soru isaretleri kaldi..Birde diger hastanedeki doktor 38 hafta bitiminde yani bu cuma icin gun vermisti ..Bu doktor ben erken almam haftaya konuşuruz 40 haftaya kadar bekletmesi normal mi bebek kanala girdi ise
Xxx0101 siyahinci3 32 haftadan beri her hafta nstye girdim ve her hafta kontrol edip bebeğe baktı doktorum bence her doktorun işleyişi farklı
siyahinci3 Hilal3425 onceki doktor da bakardı icime sinmedi ama baska yerede gidemiyorum🥺burada tahlil nst muayene uctersiz anlasmali oldugu icin
siyahinci3 Xxx0101 mutlaka canim ama diğerleri hep bakardi suyu na kilosuna o yuzden canim sıkıldı biraz