tazecikannee Damla00 sakin ol canım çikolata ye 1 saat içinde hareket eder bebek her zamanda hareketli olmuyor benim mesela dün hareketli bugün çok az hareketli olabiliyor yani içini ferah tut inşallah birşey yoktur buraya yazarsın merak ettik
Damla00 Bebekliannee Doktoruma yazdım direk gel bekleme dedi doktorumda doğuma gitmis onu bekliyorum ama çok korkuyorum
Aaaysee Damla00 insaAllah bir sey yoktur canım sakin ol güzel düşünelim güzel olsun 🌸 buraya da yaz gidince olur mu merak ettim
Damla00 Sulte @Aaaysee @Seyma0323 @tazecikannee @Rabia_53 Kızlar çok şükür korkulcak bise yokmus kafası aşagı bacakları yukarda olduğu için hissedememişim yürüyüş yap merdiven çık dedi
Rabia_53 Damla00 ohh cok sukur bi sorun olmasinda 😊 benimde ilk gebelik hareket etmeyince cok korkuyorum bundan oncede 2 dusuk olmustu odum kopuyo
Babykalamar Damla00 sizin haftanizda doktorum bana artik hareketlerini say hissetmediginde tatli bisey ye soluna yat yarim saat hala hissetmiyosan gel nst cektirip ultrasonla bakarim demisti. Artik cok onemli hareketleri cunku.
Babykalamar Damla00 evet beklemeyin uc gun. Allah korusun sizi uzecek bise yasanabilir yani uc gun cok uzun. Gun icinde onu takip edin surekli zor ama bende oyle yapiyorum azicik hareketi kesilse hemen durtmeye basliyorum analik zor🤣 Saglikla dogsun insallah🌸