Leylaayla Kizlar sizdede boyle 33 haftada hazimsizlik kaburga agrisi geceler uyuyamama ve surekli uyku hali oldumu? Arada endise ediyorum ama bebegin haraketleri yerinde shukur
Udu Leylaayla 33 dun girdik ama 1 haftadir kaburga agrim ve uykusuzluk problemim vardi zaten normal bence
YagmurAnnesi Leylaayla Varisler şişiyor Vajinada batma oluyor Kaburgalarımda sanki gıdıklanıyorum gibi batıyor Yatağa yattığımda sanki üstümde öküz var gibi darlanıyorum 😂😂 başımın altındaki yastığı yüksek tutarsam o zaman biraz daha rahat uyuyorum 😅
Cayvarmiya Leylaayla gece 3 e kadar uyuyamadım 6 da uyandım hala uyanığım yerimden kalkamıyorum belim her yerim ağrıyor uykum var uyuyamıyorum… 33+3 deyim
sorybaby Leylaayla ben 27. Haftadayım şimdiden aşırı kaburga ağrım var 😅 bebiş çok yukardaymiş mide yanmam da ondan dolayı çok oluyor Allah yardımcımız olsun 🥰
Linabebek1 32+3 oldum kaburgama vuruyor tekmeleri kemiği sanki çıkarmaya çalışıyor altına girmiş gibi rahatsız oluyorum bende canım ağrılarımda var
Leylaayla Cayvarmiya ayni bende oyle canim geceden beri hich uyumadim dinlenemiyorumda saat 6 dan yikilmadim ama ayaktada degilim😀😀😀😀
Leylaayla sorybaby benimki makat gelisi 33 hafta ve hala donmedi ondan daha da cok zorlaniyorum sadece baski yapiyor kaburgama 😐😀
Cayvarmiya Leylaayla ayda bir gitmem lazım normal şartlarda ama çalıştığım hastanede takipli olduğum için aklıma bir şey takıldıkça kontrole gidiyorum ya da mesaj atıyorum
Irem34_52 Leylaayla hepsi var haricinde fena bi bel ağrısı nefes darlığı hemen yorulma 🙄 zor zamanlar
Leylaayla Cayvarmiya yok canim calisiyorum bu 2 haftadir biraz zorlaniyorum subat 10 felan gibi artik calismaya ara vermek istiyorum