hsns Kızlar sat 4 ocaktı 10 ocakta bitti. Yumurtlama günü olarak sadece 1 günü değerlendirebildim. 2 gündür özellikle bugün sadece mide bulantım var ve akşamları sol kasığımda 3-4 sn süren bir batma oluyo o kadar. Heveslenmek istemiyorum ama bu şekilde hamilelik öğrenen oldu mu aranızda ?
Aynenkanka hsns canım mide bulantısı öyle 2 haftada oluşacak bir durum değil biraz bekle bazen psikolojik kendimizi çok etkiliyoruz
2022bebeki hsns Mide bulantim 7.haftamda başladı. Bence bedeninizi bu kadar dinleyip,strese sokmayın kendinizi.🤗
Ecemguncan hsns Benim 3-4 haftalıkta mide bulantısıyla beraber koku hassasiyeti bel ve kasık ağrısıyla öğrendim canım
mommyily hsns kasıklarda batma adet olacakmışsın gibi ağrı koku hassasiyeti halsizlik belirti olabilir ancak şuan çok çok erken varsa bile bu kadar hızlı belirti göstermez muhtemelen yumurtlama günün 17-20 arasıydı yani yumurtlama günün daha yeni geçmiş olması lazım öğrenmek için biraz daha beklemek en doğrusu 🥰
Seydacar58 hsns heycanın cok guzel rabbım kucagını doldırsun inş bndede adet olucakmısım gbıydı belimde hafıf agrı gogus uclarımda acı ve kasık agrısı doktora gıttım kan verdım cıkmadı ama emındım hıssedıyo ınsan ıkı hafta sonra tekrar kan verdım ve 2 bucuk haftalık hamıleydım kim ne derse desın senın ne hıssettıgın onemlı bnce suan 33 haftalık hamıleyım kızıma 🤲🏻🤲🏻
hsns 2022bebeki ben geçen ay çatlatma iğnesi yaptırdım maalesef tutmadı. Vücudumu dinleyen bi insan değilim maalesef hani misal canım yansa dönüp niye acıyo demem. Sadece kimileri çok erken hissedebiliyor o amaçla sormuştum
Ruhsuz Ben adet günü test yaptım hamdolsun çift çizgi çıktı ertesi gün ne ararsan var mide bulantısı ,tiksinme ,mutfağaa giremedim bende mi çabuk oldu yoksa psikolojik olarak böyle olur diye vucudumu ben mi yönlendirdim bilmiyorum şu an 7+6 yım hamile değil de hasta gibi yatıyorum
Seydacar58 Ruhsuz bnde 8 haftalıkken basladı 4 bucuk aylık hamıleydım devam edıyodu naneli sakız ve soguk yıyecekler rahatlatıyo yogurtlu seylerde olabılır allah yardımcın olsun
hsns Seydacar58 Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 bende 3 gğndğr bel ağrısı çok eşim sağolsun gece gündüz merhem sürüp ovuyır ama hiç geçmiyo sanki daha çok artıyo bel fıtığı var bende ama anlamadım ondan dolayı mı değil mi
Seydacar58 hsns bn erken hıssetmiştim sol kasıgımdaki farklılıgı anlamıstım ama dedgım gbi inş rabbım kucagını doldurur bekle derım
2022bebeki hsns Yalanci belirtiler çok oluyor vücut kendini gebeliğe hazırladığı için. Ben de kendimi çok yıprattim zamaninda şimdi kendime öyle kiziyorum ki .. inşallah emeklerinizin karşılığı olur
hsns Ecemguncan anladım canım hayırlısı olsun diyorum şuan için bakalım biraz daha zaman geçsin ne olacak Allah bilir
Aylin355 hsns Hamile kalmak istediğim aylarda benimde bulantım baş dönmem oluyordu ama psikolojik tamamen, bulantı 6-7 haftadan sonra başlıyor acele etmeyin olur inşallah