kahvekokusu_ dilan9900 çok güzel maşaAllah 34+2 de 2500 dü doktorum çok güzel gelişmiş bebiş . Bu ölçüler bu haftada görmek istediğimiz ölçüler dedi . Baktım zaten 2300 de 2900 de bu haftada normal yazıyodu .
Asiye6125 dilan9900 35 haftalığıız cuma gunu gitmiştik 2560 demişti gayet ıyıymış hatta 1 hafta önden gıdıyor dedi😊🙈
Asiye6125 Canselyaren valla simdi doktorlarida anlamak zor banada sanki zayif geliyor diyom 3 kiloyu bulmiycak heralde .Kizim4 kilo dogmustu🙈 ama oyle dedi onden gidiyo hatta diye 51 cm de boyu olmus
Canselyaren Yazz12 maşallah iki haftada çok güzel almış kilo özellikle ne yedin bacım bizede söyle 😂🥰
Asiye6125 Canselyaren Yazz12 valla ne yediniz bizede oyleyin gerci benim gebelik sekerim var dikkatte ediyorum🙈😊
Yazz12 Canselyaren ben de kilo alımını yavaslatmaya çalışıyorum 2 hafta önden gidiyordu o dönemde hep süt kefir yumurta cig badem fındık bol muz beslendim meğer bunlar bebeğe en hizli kilo aldıran seylermiş 🤦♀️ biraz bunları azalttim doktorum şimdi daha iyi dedi iştahım da çok açık bebekle birlikte ben de hizla kilo aliyorum🙈
Yazz12 Asiye6125 ben de kilo alımını yavaslatmaya çalışıyorum 2 hafta önden gidiyordu o dönemde hep süt kefir yumurta cig badem fındık bol muz beslendim meğer bunlar bebeğe en hizli kilo aldıran seylermiş 🤦♀️ biraz bunları azalttim doktorum şimdi daha iyi dedi iştahım da çok açık bebekle birlikte ben de hizla kilo aliyorum🙈
Canselyaren Yazz12 yaaa çiğ badem bni ishal yapıyor sanırım ne zmn yesem işgal oluyorum. Onun harici bnde hep muz süt fln içerim ama kefr deniyeyim🥰
SinemD_ 33.hafta da gittiğim de 2300 dü. Bu hafta tekrar gideceğim bakalım ne kadar olmuş oğluşum😍 Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah 🤲🏼
humeyraa01 2_evlatyolda Ben muzu en başından beri baya yedim. Şuan bıraktım normal şansımı denemek istiyorum diye. Ceviz, kaşar, muz, kuruyemiş yedim bol bol. Bir de öğünlerim sağlıklı içeriklerden oluşuyordu. Abur cubur nerdeyse hiç yemedim.
kitapkurdu dilan9900 benim oğlum 32de 2400 dü eğer normal ilerleseydi en fazla 3 olurdu o haftada. Gayet güzel kilosu 🥰