teachermom8 minikumutlar benim adet tarihimden 2 gün önce böyleydi. Gittikçe koyulaştı ve adet günü t çizgisi c den koyu oldu
Nsenaa28 Sabırlı ol stres yapma vazgeçme yap bakalım testini devam et inşallah rabbim şu mübarek günde sana da hayırlı bir şekilde sağlıklı bir evlat nasip etsin.🤲🏻
Nsenaa28 minikumutlar Bence yumurtlama canım benim de böyle çıkmıştı bir gün sonra tam koyu çıktı. Rabbim gönlüne göre versin ☺️🤲🏻
minikumutlar Nsenaa28 ebrunun wp den konuştuğumda bugünü yarını dğerrlndir dedi ama ebruya instagramdan attığımda devam dedi hanginiz dığru dedim gerildim yani
Nsenaa28 minikumutlar benim testim de böyleydi bana da değerlendir demişti ama testi yine de yap demişti bir gün sonra daha da koyu oldu değerlendir kuzum ama yarın da yap çatlamayı görene kadar
minikumutlar Nsenaa28 kuzum ebru bişey demiyor ki wp deki diyo anlam veremedim yani bu işi yapıyosan adam akıllı yap bana diyoki ebru instgramdan işte wp deki çok hakim değil eee hakim değilsee neden varr milleti yanlış yönlendiriryo
Nsenaa28 minikumutlar bence şuan iki tarafı da kendi kullanmıyor çocukları hastaymış hep paylaşım yapıyor onlarla ilgilendiğini söylüyor sen riske atma yine de değerlendir yarında yap testini bakalım inşallah koyulaşacak 🤲🏻
Kubraaaslan Spermde bi sıkıntı yoksa değerlendirebilirsin ama daha yumurta oluşmamıs yarın kesin koyulaşır bence
srny minikumutlar bugünkü kesin yumurtlama. Öncekilerde bi koyu bi açık çıkmasının sebebi tamamen idrarınızın konsantrasyonu ile ilgili yani öncesindeki sıvı tüketimleriniz etkiliyor. Ama bugün kesin yumurtlama var bugün ve yarını mutlaka değerlendirin