Kubraaaslan Ben de ebru abladan aldım ilk denemem de adetten 9 gün sonra yumurtladım ıkıncıyı denedım bu sefer de 17 gün yumurtladım değişebiliyor bazen de o ay yumurtlama olmayabılıyo
Kubraaaslan minikumutlar T çizgisi de c kadar koyu olması lazım bir de bu tür testlerde 10 dkka sonrası bence önemli çünkü kurudukca rengi bi değişiyor
8143 minikumutlar bende ilk defa başladım eczaneden aldım bir gebenin günlüğünden sipariş vercem bnde
Kubraaaslan 8143 Bir gebenın günlüğü yaz youtubeye yumurtalama masajı diye bi masaj var işe yaradı ben de dene istersen
mhmtsmy Gamzegll adet sancısı belirtisi bir kere mi oldu yoksa adete yakın bir kaç gün önceden başladı mı acaba?
arirangg minikumutlar  Örnek olması için kendi testimi koydum. Ortadaki yumurtlama. Birincisi senin testine benziyor. Ben o gün değerlendirmemiştim. Ortada olan ikinciyi değerlendirdim
Kubraaaslan Tugce60 Siz bugun değerlendirin yarın bidaha yapın bu sefer olabılır tabı esinizde sprem sorunu yoksa eger varsa bı gün ilişki bi gün ara diyorlar