Fatmakbba Çift çizgi çıktı testte ama yerleşme kanaması olmadı hiç görmedim yani belim çok ağrıdı 2-3 gün bide arada bir kasık ağrısı oluyor adet ağrısı gibi sizce
ogretmenHnmm Fatmakbba oncelikle hayırlı olsun canim. Bende yerlesme kanaması olmadi. Herkeste olacak diye bir şey yok rahat ol strese sokma kendini. Kan ver beta takibi yaptir
Fatmakbba Yaaa gerçekten mi çokk mutluyum beta verdim sonuç bekliyorum dayanamadım gittim özele verdim 😂😂
Sfr_1834 Fatmakbba bu ikinci hamileliğim ikisinde de yerleşme kanaması yaşamadım canım. Hayırlı olsun 🙂
sacmalamakizim Fatmakbba Hayırlı olsun canım ama yerleşme kanaması her insan da olacak diye bir şey yok bu biraz yapıyla alakalı.
bademli_puding Fatmakbba ikinci gebeliğim ikisinde de yerleşme kanaması olmadı herkeste olacak diye bişey yok canım hayırlı olsun
Ruhsuz Ben de 7+6 oldum bugün,3 gün önce oldu yerleşme kanaması ,insan tedirgin oluyor 3 gündür yatıyorum doktor düşük tehlikesi de olabilir dedi ,keşke bende de olmasaydı 😏
Ruhsuz NP2002 bugun hiç gelmedi 3 gün geldi hafif hafif kan gibi değil de kahve lekelenme yine de düşük önleyici iğne ve ilaç verdi
NP2002 Ruhsuz bendede 2 gündü geliyo doktor ilac iğne yazdı ama bende çok geliyodu düşükk risklidi ama bebek usmde görünmuyoo beta degerim zeif artıyoo allah korusun 😔