blackberry118 Janset Ben AliExpress de goruntulu bir modele denk geldim. Yorumlar cok iyi turkiyeden de. 150 tl civari bir fiyati var. Oradan alacağım. Memnuniyet yüksek çünkü. Bebevo diye bir marka adıyla Türkiye'de de satılıyor ama daha pahalı.
Mel-sin Nurcnn Aktüel ürün. Benim eşim migrosta müdür yardımcısı kampanya olunca denk gelmiş almış o da. Markası Petrix. Çekim gücü çok değil yanlz. 100 mm mı neydi.
benan2016 Philips avent çekim gücü çok iyi ebeveyn telsizini hem pilli hem de şarj halinde iken kullanabiliyorsunuz yanıma alıcağım zaman işim olunca pilli şekilde kullanıyorum gece yatarken de şarjda kullanıyorum ses ayarı var en ufak tıkırtıda ses geliyor
blackberry118 Lucky Vb601 bebek kablosuz monitör gece görüş dijital Video bebek monitörü ses müzik kamera sıcaklık Temperatering dadı monitör https://s.click.aliexpress.com/e/cqO13TQg Dün kampanyadaydi daha ucuz gorunuyordu:( Ara ara düşüyor takip edicem biraz daha. Bi alacagim var o parayla alicam. 32 olumlu yorum var Türkiye'den.
Lamiya2 Bende görüntülü istiyorum ama hangi marka alcağımı bilmiyorum bize daha var ama olsun bilmekte yarar var 😊
Busra67 blackberry118 ben kullanıyorum çok iyi ve uygun o kadar para vermeye gerek YOk aliexpress sen almıştım bende çok ama çok iyi bir ürün çıt sesi duyuruyor kamerası da iyi
Lamiya2 blackberry118 ya baktım da nasıl olcak hepsi İngilizce hiç Türkçe görmedim fiyatıda yabancı 😃
blackberry118 Lamiya2 telfonumda uygulama yüklü ordan baktığım için mi ben Türkçe görüyorum acaba. Fiyatı da guncel kura göre tl olarak görüyorum. Dil secin.