Kucuk_melegim Kizlar mantar oldum 2 defa fitil verdi doktorum geçtimi diye bugün idrar verdm ve yine az bişey enfeksiyon gözüktü emin olmak için laboratuvara gönderdi 37 haftamdaym suyum felan gelse nasl normal doğum yapicam ben boyle enfeksiyonla
Oznur-96 Kucuk_melegim canım mantar ise sorunun normal doğum oluyor ama idrar da enfeksiyon var ise onu tedavi ediyolar doğuma engel bişey değilmiş sadece bebek enfeksiyonlu doğmasın istiyolar
mucizem___ Kucuk_melegim idrar yolu enfeksiyonu bende de bitmedi gitti idrarım cok koyu agır bir koku alıyorum akıntım cok fazla beyaz mat bir akıntım var doktor sürekli antibiyotik veriyor bıktım artık su ic su ic iciyorum su zaten ama gene de tık yok Napıcaz böyle bilmiyorum
_almirasmom Kucuk_melegim bende 32 haftalıgım doktora antibiyotik yazdırdım enfeksiyon tekrarladı dedım aslında tekrarladımı bılmıyorum ıdrarım cok sarıydı doguma kadar bu antibiyotik benı goturcek zaten 🙏
Kucuk_melegim Semilk05 sizde mi mantar yoksa idrar enfeksiyonu mu bende mantar vardi fitile tedavi etti doktor ama bugun idrar verdm geçmiş gibi gozukmuyor belki idrar enfeksiyonu da olmuş olabilirm onada bakicak
Kucuk_melegim Oznur-96 valla canm en son mantardi bugün idrar verdm orda da enfeksiyon gozuktu ama işerken akinti da karışıyor doktor emin olamadi emin olmak için laboratuvara gonderdi bakalim mantar icn fitl verdiler kullandim bir gram işe yaramadi resmen
Kucuk_melegim mucizem___ cok şu içiyorum 2 bucuk litre daha napim ben ona ragmen mantar yok idrar enfeksiyonu oluyorum gecen hafta mantardim bakalim yanına ne eklendi bu sefer
Kucuk_melegim _almirasmom bende soylicem en iyisi antibiyotik fitil birseye yaramıyor niye verdi anlamışta deglm
_almirasmom Kucuk_melegim ben 5. Ayımda ıctım suan 8. Ayımda yım gene ıcıyorum asırı dercede ıdrar yolu temizlesı yapıyor ısımı ılacı BACTRİM muhteşem bısı 3-4 ay goturur
Kucuk_melegim _almirasmom kuzm ben Yurt dışındaym burda varmi bilmiyorum idrar enfeksiyonu deglmiş benimki mantar çıktı
Mavidunyamm Kucuk_melegim Normal doğuma Engel değil ama eğer hemen enfeksiyon kapan bir bünyen varsa doğumdan sonra çok çok dikkatli olman lazım çünkü enfeksiyon kapmaya aşırı müsait olunuyor.