Tinkipinki Teyzelller biz bu gün 9 haftalık olduk şükürler olsunn . Siz de durumlar ne cinsiyetler ne daman öğrenildi hamilelik nasıl geçiyor ✨️
Senemsu Tinkipinki merhaba canım ben de 13 hafta 5 günlüğüm❤️11-12. haftalarda cinsiyet gözüküyor ama benim bebeğim hep uyuduğu ya da oturduğu için ultrasonda net gözükmüyor🙈Bebeğin pozisyonu uygunsa hareketliyse 12. haftada özel hastane doktorları cinsiyeti söylüyor
Deniz48 Tinkipinki inanılmaz mide bulantısı ve baş dönmeleriyle 9+1e devam 🥹sağlıkla gelsin bebişlerimiz insallah
denizarenmom Tinkipinki ya ben 9. haftalari hic yasamamis gibi hissediyorum 😂 ya da cok hizli gecti zaman 30+0iz🫶
Tinkipinki Senemsu yaa maşallah sağlıkla büyüsün inşallah 🥲💕💕 devlet doktorları neden söylemiyor 12. Haftada acaba 🙈
Esraod Haftamdayım bi oğluşum olacak 14. Haftamda cinsiyetini kesin ve emin olarak öğrendim. Bulantılarım geçti mide yanmam ile uğraşıyorum şu sıra vitaminler ve kan ilacımla güzel bir ilişkide ilerliyoruz 🥰🥰
Tinkipinki Esraod oo abimiz varmış 😊😊 ama aramızda çok uzak değil 😊 yaa 12.hafta kontrolüm var inşallah benim doktorumda söyler 🙈
Hamisanne- Bizde bugün 8+6 olduk mide bulantılarıyla , halsizlik ve uykuyla devam ediyorum ilerleyen haftalarda inşallah geçer🥰
Tinkipinki Hamisanne- bende aşırı halsizim mide bulantım 2 gün durdu kıtlıktan çıkmış gibi yedim bugün yine başladı yatıyorum sabahtan beri 🥺
Tinkipinki Yaaa aynı zamanlarda doğuracağız büyük ihtimalle ne güzel birbirmizi kaybetmeyelim haftalık durumları paylaşırız 😊