meliha_ozen55 Son 23 Günümüz Kaldı Nasıl Heyecanlıyım 👼🏻😍💙💙 Hala Hastane Çantamızı Hazırlayamadım Çalışıyorum Çünkü Sizin Hastane Çantaları Ne Durumda 🥲🥲😂😂
Kubrak2016 meliha_ozen55 30 32 gibi bitmişti ama benim bebişin geleceği yok 😅 38 olucaz yarın bekliyoruz
2022bebeki meliha_ozen55 35 te bitirdik ama annem olmasa zorlanirmisim kesin. Biran önce vakit bulup hazirlayin derim🙈 Ani durumlar gelişebilir, agirlasabilirsiniz epey ugrastiriyor. Saglicakla gelsinler
Nurselnurcan meliha_ozen55 benim de 23 günün var. Çanta yarı hazır yarı değil bir kaç eksik kaldı. Tamamlamadan doğururm diye korkuyorum😅
meliha_ozen55 2022bebeki 🫣 bu hafta inşAllah halledicem bütün bebek bekleyen annelerim sağlıkla kavuşalım inşAllah 🤲🏻❤️❤️
YavruskaAnnesiii 35 haftalığım 29’da hazırladım koydum kenara🤭. Şimdi o kadar yorgun hissediyorum ki hayatta hazırlayamazdım iyiki erken hazırladım🌺
Yesim52 meliha_ozen55 ama cok geç kalmışsınız. Dünyanın binbir türlü hali var. Benim de suan uygulamaya göre son 15 gün ama her an gelebilir. Ben 30 haftada hazırladım. 35 haftada erken doğum riskiyle hastanede yattım ve o an iyiki erkenden halletmişim dedim.
Yesim52 meliha_ozen55 anlıyorum ama aksi bir durum olduğunda siz zorda kalacaksınız.. Ben sizi yargılamak için söylemedim.. Ve sonuçta 37 haftadan sonra her an doğum başlayabilir diye düşünerek hareket etmeliyiz.
Hallerimvarbenim meliha_ozen55 36ya giriyoruz 32 gibi hazırlamıştım hastahane çantasını da sen zahmet etme kız bebek doğunca kendi hazırlar artık 😅
KeremikoBayky meliha_ozen55 son haftalara kadar çalışarak en iyisini yapmışsın ben 32de bıraktım şimdi 39+4üm keşke 36ya kadar dursaydım diyorum
meliha_ozen55 KeremikoBayky çok şükür güzel bi süreç geçirdik 🥰 bana kalsa son haftama kadar çalışırım 🥲🥲
AyseSydm meliha_ozen55 Son 17 ama daha hiç başlamadım😬 Her şeyi hazır yıkandı kurudu ütü yapıp yerleştirmek kaldı ama elim bir türlü gitmiyor🥲