Defneninannesi- Kizlar genital bolge koltuk alti kararmalari hamilelikte cogalanlar ne yaptiniz geciyomu sonrasi
elmas1422 Defneninannesi- bende de olmuştu 2 ay önce doğum yaptım geçti göbek bölgemde hafif kaldı sadece
[silindi] hayalperest2310 benim genital koltuk altı değil de sizinki gibi aynı sorun bende de var kirli gibi duruyorum 🤦🏻♀️ çok rahatsız oluyorum
-Miracle- hayalperest2310 benim de boynum karardı vücut da bir kararma olmaya başladı bide beyaz tenliyim aşırı belli oluyor artı böyle kahverengi kahverengi küçük benler çıkmaya başladı normal mi bilmiyorum 🤷♀️
hayalperest2310 [silindi] aynn kirli zannettim ama bildiğiniz kararmış yani inşallah geçer me diyelim
[silindi] hayalperest2310 eşim fark etti benimde hiç mi keselenmiyorsun dedi sonra baktım tenim karatmış doğumdan sonra hamama gidecem 😂😂 inş geçer herkes geçer merak etme dio
hayalperest2310 -Miracle- bende beyaz tenliyim maalesef benim de o şekilde çok belli oluyo kirli gibi umarım geçer 🤦🏼♀️
efeninannesiii_ Defneninannesi- ya genitalde biraz koyulaşma oldu ama idrara çıkmaktan ve akıntıdan sanıyorum ki inşallah geçer 🤦🏻♀️
Gulsum3 Defneninannesi- ya benim daha 9. Haftadayım özel bölgem karardı bile doğuma kadar kapkara olur heralde 🙄