Tugceee95 Temmuz ayı için bebek kıyafetlerini nasıl almalıyım neler almalıyım acabaa hastane cıkısı haric besli takım kac tane olmalı yada almalımıyım uzun kollu ne kadar süre gıydırılıyor acaba
Mavi11 Tugceee95 temmuzda dogurum ilk 1-2 gün uzun giydi sonra full beyaz kolsuz zıbın ortalık yanıyordu 😮💨 aldıgım uzunlar elimde kaldı hep
Nmt01- Tugceee95 muslin aldım ben bide internette bı mağaza buldum ordan 2takim aldım gerçek pamuk yumusacik terlesede çekecek bı kumas
Tugceee95 Mavi11 Anladım bende ıkı takım aldım ınce hastane yedek verırım belki 40na kdar gıydırırm demstm ama anlasılan gıyılmıcek gibi😅
Tugceee95 Nmt01- evet bende cok ince aldım ıkı takım olarak baskada almadm hep 5 6 takım alın dedıler banada oyuzden tereddtum ettım
Tugceee95 Nmt01- hımm o nasıl oluyor ılk defa duydum ben zıbın vesaıre o tarz aldım ama hep kısa kol jolsuz olarak aldım bıde ınce alt aldm belki aksamları gıydrırım zıbın altına dıye
Tugceee95 agaadfsdqqaa Olsun ya kışa kadar toplanırlar en azndna bızede zor olmaz o acıdan iyi olucak😅