glnrmom Merhaba arkadaşlar doktorum ara öğünlerde çiğ fındık ceviz badem yememi söyledi. Her gün bunların üçünü de yemek zorunda mıyım çünkü canım bu üçünü de hiç istemiyor :( siz ara öğünlerde neler yiyorsunuz?
2022bebeki glnrmom Muz, kefir, yogurt+meyve, türk kahvesi bitter cikolata, kuru üzüm leblebi, incir+ceviz, ilk aklima gelen alternatifler her zaman yemek zorunda değilsiniz dönüşümlü olabilir
Summerwine glnrmom ben hemen hemen her gün ceviz ve fındık yiyorum.Cevizi kahvaltıda findigida ara öğünde meyvenin yanında tüketiyorum bazen hiç yemedigimde oluyor canım çekmiyor.Ara ara tüketin bence
Zelis97 glnrmom badem ceviz ve kuru üzüm tüketiyorum bebeğinin beyin ve diğer gelişimleri için çok önemli azda olsa yiyebilirsiniz bence
glnrmom femme meyve ve yoğurt yiyorum her gün ben de ama badem ceviz fındık ye diyince sanki her gün yemek zorundaymışım gibi düşündüm :)
2022bebeki glnrmom Gebelik öncesi kendim yapıyordum ancak şu an hazir alıyorum. Kefirzadem, altinkilic, içim genelde tükettiklerim
glnrmom Summerwine teşekkür ederim kendimi zorluyorum ben de. Hamile kalmadan önce severek yiyordum soğudum galiba 🙁
2022bebeki glnrmom Estağfurullah 🤗meyvelilerin hiçbir faydasi yok inanin eklenti şeker ve boyadan başka bir sey yok. Sade kefir tuketiyorum ben bebeğin kemik gelişimi hep öndeydi bence bir sebepte buydu. Sade icemezseniz evde kendiniz bal,muz, çilek sevdiğiniz meyvelerle tatlandirabilirsiniz🐣
Fatmaakoglu 2022bebeki kesinlikle sade kefir sevmeyen oluyor ama ben öğlen yemeğinde ayran niyetine iciyorum gayet güzel herşeyin şasesi katkısızi bebislerimiz için
Aysenurozs glnrmom süt içiyorum muz yiyorum ve kuruyemişlerden tüketmeye çalışıyorum. Senin gibi hiç canım istemiyor ama bebişler için yemek zorundayız bir yere koy kuruyemişlerden gidip geldikçe bir iki at ağzına öyle daha kolay oluyor bir anda yemek daha zor geliyor
Babytwo2 glnrmom ben cevizden aşırı tiksindim ya göresim yok . Çiğ fındık badem siyah üzüm yiyorum nadiren de ceviz zorla . Siyah üzüm bu badem ve fındık ikilisi ile iyi gidiyor ama deneyin :)
Fatmaakoglu glnrmom ya ben iki ceviz beş tane badem bı kaç tane kaju bı beş tane felan fındık yiyorum bı bardak süt zaten hepsinden koyuyorum çok az ama hepsini yemiş oluyorum ceviz hiç sevmiyorum ama zorla mecbur yiyorum onun haricinde meyve yiyorum ara ogunlerim bu şekilde
2022bebeki Fatmaakoglu Kesinlikle sevmeyenleri ben de anlamiyorum🙈 hele ev yapımı hepsinden hafifti. Şifa olsun minnnaklara 🐣
glnrmom Fatmaakoglu yok ev yapımı kefir içmiştim daha önce ama kendim hiç yapmadım zaten tadı yoğurt gibi. Markettekiler evde yapılan kadar sağlıklı mıdır bilemedim
Fatmaakoglu glnrmom ayy peki yaa avokado yemek zorundayım ama tiksiniyorum tadı kötü yaff kızlar sizlerin 🥑 yeme şekli ne