Beybiacar Ogretmenanneyim bizi yönlendireceklerini söylediler bir laboratuvara irdan kan alacaklar prosedür nedir ne yaptınız güven açısından soruyorum
Ogretmenanneyim Beybiacar evet gidip ordam kan veriyorsunuz. Gitme imkanınız yoksa ararsanız eve de geliyorlar. En güvenilir firma
Brckbzkrt Ben de yaptırdım. Günü saati ayarlıyosunuz sizin dediğiniz adrese gelip kanı alıyorlar. 3-4 güne sonucumuz çıkmıştı bizim
Brckbzkrt boygirlmom 11. Haftada yaptırmıştım ben. Cinsiyet belli oluyo ama size söylemiyolar. Doktora söylüyorlar daha sonra doktor size cinsiyeti söylüyor. Kromozom hastalıklarına bakılıyor ben Turner Sendromlu kuzenim olduğu için yaptırmıştım
Beybiacar Ogretmenanneyim kusura bakmayın sizi soru yağmuruna tutacağım ama cok merak ettim gittiğimiz yerde belge falan imzalıyor muyuz parayı orda mî teslim ediyoruz
Ogretmenanneyim Beybiacar estağfurullah sorun olur mu öyle şey evet belgeler imzaliyorsunuz. Ödemeyi orda yapiyorsunuz
Beybiacar Kubrakarahan evet genoks firmasından yaptırdım iyiki yaptırmışım diyorum içim çok rahatladı imkanınız varsa sizde yapın