gulsahklkn Kızlar kahvaltı olsun akşam yemeği olsun yedikten sonra gözlerim kapanıyo ağırlık çöküyo sanki midem bulanacak başım dönecek gibi bi halsizlik geliyo ayakta duramıyorum baygınlık hissi anlayacağınız yemek sonrası neden olur ki
2022bebeki gulsahklkn Ağır, karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsaniz ya da şeker hassasiyetiniz varsa bu durumlar yapar
Karman34 gulsahklkn bendede oluyordu şekerim olması gerekenden düşük çıktı doktorum ondan kaynaklıdır demişti o yüzden sık sık az az yemek ye dedi
gulsahklkn 2022bebeki şekerim normal sınırda şekerli şeyler de fazla tüketmiyorum daha doğrusu bi kaç gündür yiyemiyorum da doğru düzgün bulantıdan o zaman başladı
gulsahklkn Karman34 öyle mi tekrar şekerime baktırmam gerekiyor o zaman yakın zamanda baktırdığımda normaldi siz aç karnına mı baktırdınız tok mu yada gün içinde takip mi ettiniz
Karman34 gulsahklkn ben direk glikoz testi yaptırdım canım önce aç karnına kan alındı 1 saat sonra 50 gram şekerli içecek içtim 1 saat sonra tekrar kan alındı sonra 1 saat daha bekledim aç karnına tekrar kan alındı doktorum sadece açlık testimi istedi zaten açlık şekerinde değer yüksek çıkar ise tokluğada bakarız demişti bende şeker hiç tüketmiyorum pirinç vs gibi yiyecekleri bile yemeyi bıraktım hamileliğimde ama ailede olunca malesef