EU__1718 Zehross03 benim diğerleri normal çıkmıştı o yüzden hamile kaldıktan sonra başladım ilaca .Doğuma kadar da devam edecez demişti.ama bazılarına hamile kalmadan önce de başlayabiliyorlar o yüzden başka bi doktora da göstermeni tavsiye ederim
Glsm-- EU__1718 aynen öyle bende çok kararsızdim açıkçası kullanıp kullanmamak konusunda. Ancak doktoruma güvenmeyi tercih ettim ve kullanmadım. 😊
1991c Zehross03 benim tek gende var 3 düşüğüm oldu ilaca gerek yok dediler. Son 4. Hamileliğimde ısrar ettim artık iğne için şimdi 38. Haftamdayım hala oksapar 4000 kullanıyorum doğumu bekliyorum çok şükür 🤲🏻 Darısı başınıza inşallah
Glsm-- Zehross03 aynen öyle iyi bir doktor bulmak lazım herşeyden önce. Çok teşekkür ederim 🌸 darısı isteyen herkese olsun inşallah 😊
EU__1718 Glsm-- bende çok araştırmıştım bazısı önlem amaçlı veriyor bazısı gerek görmüyor.açıkçası ben içim rahat etsin diye kullanıyorum 🙈
Glsm-- EU__1718 aynen kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle devam edin inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz 😊
Tugbaakcy Zehross03 inşallah canım bol bol ederim. Ama gebelik düşünüyorsan şimdiden coraspin al kullan 100 mg. Ama önce doktor bul. Birde bizde artı olarak doktorum kortizon verdi ki bebeği rahim atmasın diye belki onunda yararı oldu bilemiyorum ama çoğu doktor önemsemiyor maalesef inşallah iyi doktora denk gelirsin🙏🏻
Zehross03 Tugbaakcy aslında ben ondanda çok korkuyorum çünkü hamile kaldığım gibi bulantı ve bayılma başlıyor vücudum benim çok dirençsiz resmen yatalaktım hayat durmuştu yani acaba bebeği kabul etmiyormu diye düşünmüyo değilim ya olmadı onuda konuşayım doktorla
Tugbaakcy Zehross03 hayır kuzum kabul ediyordur ama bebeğe işte kan gitmiyordur. Bende hala bayılmalar oluyor, baş dönmesi oluyor bulantı 17 ye kadar geçmedi bende zaten 😅 ama inşallah sağlıkla bir gebelik haberi al🙏🏻 önceliğimiz sağlıklı gebelik🤲🏻
Tugbaakcy Zehross03 çok silik var erken gebelik yap bence mantıklı olur erken gebelik testi bekledikçe belirginleşiyor benim beta 10 ken kırmızıya döndü 1 saatte