AyseSydm 37+ 4teyiz. Artık zaman geçmiyor gibi kızlar🫠 Ne durumdasınız? Bir an önce oğluma sağlıkla kavuşmak istiyorum🥰
Prenses34_annesi AyseSydm 37+2′yim kızımla ben cidden zaman geçmiyor gibi geliyor ama bayağı geçmiş diyorum dönüp bakınca vaktinde hayırlısı ile sağ salim kavuşmayı nasip etsin rabbim 🥰
kubikkk AyseSydm 37+0 benim de ama bebeğim ters ve aşırı vajina ağrılarım oluyor yürütmeyecek seviyede. nstde sancım da çıkmadı. normal doğum istiyoru ama bebeğim 3750 gr ve ters.. nasıl olacak bilmiyorum. 😔
Aysegul123Defne AyseSydm 37+3 deyim bende çok fazla vajinamda batma yanma sızı gibi bişiler oluyor onun dışında geceleri çok fazla düşünceler beynimde dolanıyor uyuyamıyorum saçma sapan şeyler hemde heyacandan sanırım 😂onun dışında arı gibi sürekli evi temizlenip doğuma hazırlama modundayim benim gibi olan varmı ya merak ediyorum
AyseSydm Prenses34_annesi Amin inşallah. Gelişimi 2 hafta önde diyor doktorum. Belki erken gelmeye karar verir☺️
badempregnant Çoğu gitti azı kaldı 🤗☺️Kasılmalarınız oluyor mu,bebek karnınızda sertleşir adeta taş gibi oluyor mu arkadaşlar ya? Ben sabah uyandım dinlenme halinde bile taş gibi toplanmıştı sol tarafımda…
AyseSydm badempregnant Evet dünden beri karnım çok sert hatta gece sağımdan soşuma yer değiştirirken bile uykuda farkediliyordu sertliği. Ama sancım yok
badempregnant AyseSydm aynen benimde belirgin sertliğim var,yataktan kalkarken doğrulamadım bile sert ve taş gibi,sonra doktoruma yazdım o da doğum kasılması olabilir takip et dedi olmazsa nst çekelim dedi,36+4 üm biraz daha beklese iyi olur kızım🤭😬😱
Prenses34_annesi AyseSydm şuan nasıl bilmiyorum ama en son 10 gün önden gidiyordu benim kızım da ama doktorumuz erken doğum vs birşey demedi sanırım haftasını yakaladı diye düşünüyorum 🥰
AyseSydm Prenses34_annesi Geçen hafta 3300 gramdı. Böyle olursa kendini sezeryana hazırla dedi doktorum, ben normal doğum olsun istiyorum. O yüzden bir an önce gelsin taraftarıyım. Bu çarş günü kontrolüm, bakalım ne diyecek
Prenses34_annesi AyseSydm bakalım hayırlı olsun valla kilo etkiler mi bilmiyorum ama gorumcemi eltisi bebeği 5 kiloya yakın normal doğum yaptı bende onu düşünüyorum bazen 😂
badempregnant AyseSydm doğum kasılmasıymış,önemli olan şiddeti ve sıklığı sürekli sert ve kasılı olması istemen bişey değil anladığım😬 senin kaçınıx haftada bebiş
AyseSydm Prenses34_annesi çatıyla alakalı ama şimdiden çatı muayenesi yapmak istemiyorum dedi. Gidişimde 38 haftalık olacak belki nasıl olacağı belli olur
Prenses34_annesi AyseSydm valla ben 36+4 Ken yaptı doktorum çatı muayenesini ne leke ne başka birşey oldu doğumu tetiklemiyormuş zahten🥰
Prenses34_annesi AyseSydm valla bilmiyorum canım benim doktordan doktora değişiyor demek ki bende hiç bir sorun olmadı 🥰
Bade_13 AyseSydm benimde iri bebek en son 36+1de gitmiştim 3420 gr çıkmıştı böyle giderse öecbur sezeryan olur dedi doktor bende bekleyelim belki erken gelir dedim tamm bekleyelim bakalım dedi çatı musynesinide sordum 38de yapıyoruz duran bebeği tetiklemiyoruz dedi aslında doğum kanalında çok merak ediyorum açıklık varmı çatım nasıl karnımda çok fazla sertleşme oluyo ve ara ara sancılarımda oluyo🥲
AyseSydm kubikkk Doktorunuz bormal doğumu öneriyor mu? Benim ki son iki gidişimdir kendini sezeryana hazırla diyor
Senasome kubikkk bebeğin kanala girmesi için bazı pilates hareketleri var araştırıp yapın Allah yardımcınız olsun
badempregnant Mom_90 oh maşallah..normal doğum mu oldu nasıl başladı bi tık erken gelmek mi istedi bebiş 😄
kubikkk Canselyaren ama bu iyi bir şey değilmiş iri bebek denilen şey annenin aslında sağlıksız beslendiğini gösterirmiş😔😔 herkes görüyor ne yediğimi de farklı ilginç şeyler yemiyorum arada kaçamaklarım oluyor ama bilemedim.. gerçi ben 82 kiloyla hamile kaldım belki de ondan 18 kilo aldım üstüne yüzüm gözüm çok şiş elim ayaklarım..