Gizemmmm_ Arkadaşlar medicalparka gidiyorum doktora 7+4üm doktor kan testi istedi dış laboratuvar testleriymiş izmiti de pek bilmiyorum devlette nerde yaptırabilirim veya özel de mi yaptırmalıyım
Candy88 Gizemmmm_ ben de ilk gebeliğimde ali kahyada kadın doğumdan randevu alıp doktora rica etmiştim yaptırmıştı sağolsun
strawbery Gizemmmm_ ozaman devlet hastahanesinde dahilye doktorundan randevu alip bu testeri yaptirmak icin ricada bulun oda sana yardimci olsun
Gizemmmm_ Candy88 bi kaç yere sordum burada olmuyor dediler en son çare özel de yaptırıcam ya yine de teşekkürler ☺️
-hilos1 Gizemmmm_ bende özele muaneye gidiyorum ama ilk yapılan detaylı kan testlerini falan Alikahya’da yaptırdım özeldeki doktorun istediğinden daha detaylı tahliller istedi doktorum. Mehmet Bekir Tuğrul adı çok tatlı bir doktordur bilginiz olsun
Pinar41 Gizemmmm_ ilk aylarda yapılan o uzun listeli testler kan ve idrardan çıkıyor devlet hastanesinde kadın doğuma randevu alıp yaptırabilirsiniz
esmanurs41 devlet hastanesi dahiliyeden randevu alın doktorunuzun genel kan testi ve ne istediğse söyleyin hemen kayıt açıyor doktorlar ama bazı testler sağlık ocağında oluyormuş sadece o konularda bilgi alın derim ben öyle yaptım
Gizemmmm_ esmanurs41 teşekkür ederim sağlık ocağında da yaptırdım kan tahlili bunlar hastane de olanlarmış