Serklaj ipi ele değermi durumu yaşayan varmi elime değdi çok.korktum 13 00 rndevum var
Serklaj ipi ele değermi acill
- Düzenlendi
Mavilimonn degecegini sanmıyorum ya nasıl farkettin fitil falan mı koyarken oldu ?
myangelson yok fitil.kullanmiyorum bazenn ucuna geldiğini hissediyordum bugün lavaboda elime değdi
Mavilimonn ay tövbe estağfurullah düşününce bende korktum🙄 bende de serklaj atıldı ama hiç böyle birşey başıma gelmedi üstelik benim rahim boyu falan aşırı kisalmisti açılma falan vardı ilk başta McDonald dikişi atıldı dikişler tuttu ama doğum olacaktı yine 1 hafta sonra shirodkar dikişi atıldı perinatolog tarafından o da idrar torbasının o tarafa atıldı zaten. Ama hiç başıma senin anlattığın gibi birşey gelmedi
- Düzenlendi
Mavilimonn merhaba bende sizi merak etmiştim bence beklemeden gidin dikiş acılmış olabilir Allah hayırlı haber almak nasip etsin ben ditil koyuyorum hiç öle bişeyle karşılaşmadım cünkü daha vajinanın sonunda serviks özel aparatlarla acılıp ulaşılıyor ameliyatta arada 10-12 cm oluyor
Mavilimonn canım yenimi oldun serklajı ?
Serklaj ipi değilde işlem sonrası tampon koyuyorlar oraya ama onuda 5 saat sonra cıkarıyolar aslında parça falan kaldıda omu geliyo acaba eline ?
Kanaman sulu akıntın vs yoksa korkma sakin ol ..
Rabbim yardımcın olsun bizleride bilgilendir lütfen 🤲
Binnur-cam 2 hafta oluyor bugün tampon falan yoktu
bende resmen o ipi hissettim degince degisik bir ip zaten biliyorsunuzdur oncesindede hep batiyor kayiyor gibi geliyordu doktor normal falan diyor anlamiyorum kasılmalar oluyor ara ara kanama geçti gibi bugün
Mavilimonn sulu akıntili değildi afedersiniz serklajdan gelen sari akıntıyla karışık geliyor enfeksiyon olabilirmi acaba hani doktorda bakıp birsey demiyor
Mavilimonn ohh cok şükür bir sıkıntı yok dediyse stres yapma insan düşünmeden edemiyor ama biz stres yaptıkca vucüdumuz tepki verio yat evde uzan kendini dinleme bende ilk zamanları zor atlattım baya kanamam filende oldu her gittiğimde bişey cıkmıyordu bıraktım kendimi dinlemeyi odağını değiştir bu dönemi sağ salim atlatcaz inşallah cok zor bir dönem hepimiz için
Mavilimonn Nasıl bir doktor anlamadım ya insan bir idrar testi verir bende özelde yaptırdım tansiyonum çıkmıştı bir ara 60 tl verdin normal sgk lıyım özel sigorta değil yani 20 dakikadada cıkıo bence sen başka bir doktora daha görün insan böle cevapsız sorular olunca mantığına yatmayınca tedirgin oluyor
Mavilimonn değer canım senin bi tek kanaman olması beni korkuttu o da daha iki hafta olmuş yapılalı işlem az bişi gelmiş olablr bi kaç seferlk. Benim kasılmalarım ve hunileşmem olmuşmuştu serklajlıyken. Fitil koyarken sadece ipin ucu değil bildiğin tüm ipin tamamı serviks dahil elime geldi yumuşamadan kaynaklıymış sonra düzelmişti başlamışlsr tedavine insallah sende 2 haftaya toplarsın. Benm sonrasında da ara ara ucu değdi fitil koyarken elime doktorum cok normal biraz uzun bıraktm demişti
Mavilimonn bende serklajlıyım ama inan hiç öyle bişi yaşamadım canım çok geçmiş olsun dikkat et ..
İçin rahat etmezse başka dr git ihmal etme ..
Sizede korkuttum ya kusura bakmayin Serklaj ipini uzun birakiyorlarmis ondan oluyormuş benim doktorum demedi başka doktor söyledi …
Mavilimonn ohh iyi siz bari siz iyi olunda bu platform bunun için nasıl oldunuz başka bir doktoramı gittiniz
Hanife5728 rabbimin takdiri engel olamıyorsunuz bazı şeylere ……enfeksiyon olmamaya dikkat edin
Mavilimonn iyisiniz demi bir sıkıntı yok biz her kontrolde idrar testi verioz dünde verdik cok az belirti vardı ama doktor ilaca gerek yok dedi 2 hafta sonra tekrar vercem o arada yanma filen olursa hemen söyle dedi ondan dedim size test neden yapmıyolar die benim doktorum cok kontrollü ilerliyor bu konuda enfeksiyon bebek için cok riskli oluyor maalesef 😔
Hanife5728 iyi değiliz malesef erken dogum oldu yaşamadı bebeğim idrar tahlilide vermiştim temizdi sonra enfeksiyon olduğu için ipleri almak zorunda kaldı doktor
Mavilimonn oyy cnm çok üzüldüm valla ne diyeceğimi bilemedim cennette şefaatcin olsun inşallah 😔