Eflinnisa 5+6 haftalık Aşermem yok kusma yok koku hassasiyeti yok sadece sürekli yemek yiyorum normal mi acaba henüz kalp atışı daha duymadım kalp atışından sonramı başlar acaba
Ceymisbon Eflinnisa illa olacak diye bir şey yok kuzum yada ileri haftalarda başlayadabilir benim ilk günden beri hiç bulantı kusma vs yaşamadım çok şükür şanslı bir durum 🥰
Eflinnisa Ceymisbon oğlumda da yaşamadım ama bundan kalp atışı almadm ya henüz acaba bir sorunmu var diye düşünüyorum sol kasık ağrımda çok olunca
Eflinnisa Sevvl yani çok şükür evet ama hamile olduğumu bile hatırlamıyorum bazen ufakta olsa belirtse güzel olurdu ☺️
Eflinnisa Minigim38 oğlumdada kusmam aşermem yoktu sadece yeşil erik için ağladığımı biliyorum☺️ bundan biraz sorunlu başladık dış gebelik dedi sonra normal gebelik henüz kesede belli olmayınca
Begumd Eflinnisa bende öyle diyordum mis gibi hamileliğim derdim 6 haftaya bi geldik😂😂 sabah kusmaları başladı… 12 haftada geçti çok şükür aşerme çok nadir oluyor
ballikedii Eflinnisa 16. Haftaya girdik hamile olduğumu unutuyorum hiç bir yok bende 😂 ilk 3 ay yatmak zorunda kalmasam heralde anlamazdım gene
Sena00 Eflinnisa bende o haftada diyordum kendimi hamile gibi hissetmiyorum diye bulantım yok bişey yok bir hafta sonra başladı 12 haftalık olduk hâlâ da devam ediyor 😂 o yüzden erkenden sevinmeyin ha belkide hic olmaz ama bulantı için erken haftadasiniz
Sena00 Eflinnisa teşekkür ederim bı tavsiyem var şimdi bulantınız yok o yüzden bı yediğiniz birşeyi çok yemeyin bulantı başladıktan sonra çok yediğiniz şeyler kararıyor gözünde insanın ben öyle çok yedim şimdi hiç bir şey yiyemiyorum
Crescent96 2 hamileliğimdede hiç kusma, bulantı, aşerme vs yasamadım☺️ Çok şükür valla o mide bulantısı insanı bitiriyor..