Duce Anneyimmm rabbim yar ve yardimcin olsun acil sifalar versin insallah . KUN FE YEKUN ol der ve olur ..
gzmbkr1907 Rabbim tez zamanda şifa versin, moralini yüksek tut Allah’ın izniyledir iyileşeceksin. Kuzunu güzel güzel büyüteceksin. Dualarımız seninle ❤️
aburcin Anneyimmm allahim sana acil sifalar versin insallah. bebegini saglikla.kucagina alip buyutmeyi nasip etsin. dermanin neredeyse oraya ulastirsin rabbim insallah.
Polo Anneyimmm Allah ım acil şifalar versin. Derdi veren Allah dermanıda vermiştir. Umudunu kaybetme. Allah yardımcın olsun
mujdefem Rabbim seni ve bebeğini sağlıkla kavuşturmayı nasip eylesin.Derdine dermanı tez zamanda versin inşallah
Burcu16 Anneyimmm canım Allah şifa versin ismin ne annemin dua grubu var orda sana bolca dua hatim istedecem yazdığını kopyaliyip attım anneme çok çok çok üzüldüm tez zamanda Rabbim sana mucizesini yasatsın 🙏🏻
Anneyimmm Burcu16 kevser cok sagolun bir suru yakinim yasinler okudu dualar etti insallah Rabbim kabul eder bu kadar duayi 🙏
BurcuY Anneyimmm allah acil şifa versin sana kuzum inşallah bebeğini sağlığınla büyüt🙏 Dualarım seninle
Burcu16 Anneyimmm inşallah canım benim herkes senin için araların da sayısını paylaşıp toplu dua yollucak herkesin duası Allah’ın şifası üzerinde olsun❤️🙏🏻
duygudddd Anneyimmm Allah yardımcın olsun canım rabbimiz çok büyük allah önce sana sonra tüm annelere sağlık uzun ömür versin ...
Aykimgebe Anneyimmm Rabbim acil şifalar versin canım çok zordur senin için inşallah o masum yavrun sana ilaç olur şifa olur çok üzüldüm 😢
AcemiAnneee Anneyimmm Rabbim sana acil şifa versın yavrum bebegını sağlıkla büyütmenı nasıp etsın rabbım inşallah canım benim 😔😔
PnRTurK53 Anneyimmm canım benim tüm kalbimle rabbimden şifa dilerim sana dilerim ki o kün fe yekün desin ve herşey geride kalsın 🙏 buda senin imtihanın ağır evet ama ALLAH kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş dilerim tez vakitte şifa bulursun