Serife- Kızlar zararlı olduğunu bildiğimiz halde hamileyken aş erip bişeyi canımız istediğinde yine de onu yemeli miyiz ( kaç gündür canım şu körü soslu nuddle dan çekiyor zararlı diye tutuyorum kendimi ) 🥵
msmerveacar Serife- nuddleden birşey olacağını düşünmüyorum :) bir kereden bir şey olmaz eğer köriye alerjin yoksa
Edafmo Serife- sürekli sürekli yediğin bişey değilse bence bişey olmaz. Benim de bazen böyle zararlı şeyleri canım istiyor ve ben yiyorum açıkçası. Abartmadan ve sık sık yemedikten sonra bişey olacağını sanmıyorum
Minigim38 Serife- yedim walla sürekli yemiyoruz sonuçta 1 kerecikten bisey olmaz 😁hamile iken benim canım cok fazla istediğinde yemedigimde göğsüm şisiyordu bende yiyordum azda olsa
Sbahcivanlarr Sakatat çekmişti benim de canım. Tadımlık da olsa yedim o yüzden. Sende öyle yapabilirsin 🤗
Serife- Sbahcivanlarr ya çok teşekkür ederim onu da canım çekiyor du bi ara biliyomusun onu da böyle nefsimle körüklemeye çalışmıştım. öğrendiğim iyi oldu 🫠🫠
ddilaraas Benimde noddle cektı ıkı gun yedım bır sey olmuyor daha da kendım ıgrendım zaten o yuzden ye daha da cekmez😂