haticey4 Muzlupuding ben 8 ay sonra regl olmuştum canım kişiden kişiye değişebiliyor sanırım bu durum
Dark Muzlupuding kontrole gittiniz mi 40 gün bitince, rahimin durumuna baktirdiniz mi ve ne zaman lohusa kanamanız bitti Ben lohusalık dönemi bittikten 4-5 ay sonra oldum kişiye göre değişiyor, emzirme varsa düzensizlik olabiliyor
Muzlupuding haticey4 sanırım bende regl oldum regl kanaması gibi çünkü bu kadar erken olacagımı düşünmemiştim sadece
Muzlupuding Dark doktorum sezeryandan 10 gün sonra rahmime baktı temiz güzel dedi 6 ay sonra gel dedi sadece
Dark Muzlupuding genelde 6 hafta sonra çağırıyorlar Hatta ne zaman adet olunur tahmini tarih bile verdi doktorum Adet ise gününden anlarsınız zaten
Uzay1907 1 sene bile olmayan var bünyeye bağlı, süt verme durumuna göre değişiyor. Ben 4 ay süt verdim o sırada 1 kere kanamam oldu, süt kesilince de 1 kere oldum umarım düzene girer😌
Muzlupuding Uzay1907 şuan süt veriyorum hemen oldu işte bende anlamadım neyse böylesi iyidir belki eski haline dönmüş vücud demekki ne diyim 😅